News

Boris Johnson, implicat într-un accident rutier. Care este starea premierului Marii Britanii – Video

17.06.2020 | 21:56
Boris Johnson implicat intrun accident rutier Care este starea premierului Marii Britanii  Video
ADVERTISEMENT

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a fost implicat într-un accident rutier la întoarcerea de la Parlamentul Regatului Unit.

Boris Johnson, implicat într-un accident rutier din cauza unui protestatar

Potrivit presei insulare, acesta s-a ales doar cu o sperietură. Accidentul a fost produs din cauza unui protestatar, șoferul punând frână brusc și lovind mașina din spate.

ADVERTISEMENT

Informația s-a rostogolit pe Twitter, acolo unde a fost publicat un videoclip în care a fost surprins accidentul, însă abia după câteva ore s-a confirmat că într-adevăr Boris Johnson se afla în mașina cu pricina.

Purtătorul de cuvânt al premierului Marii Britanii a recunoscut autenticitatea acelor imagini și a spus că șeful cancelariei britanice a trecut prin această spaimă, dar că acum este teafăr și nevătămat.

ADVERTISEMENT

Premierul Marii Britanii, considerat de unii analiști drept creierul Brexit-ului

Persoana care a sărit în fața mașinii premierului a fost încătușată de polițiști cu acuzația de obstrucționare a circulației.

Măsurile stării de urgență din Marea Britanie nu au fost acceptate în totalitate de englezi.

Zeci de mii de oameni au ieșit în stradă încă de acum două luni pentru a denunța practicile guvernamentale, cei mai mulți plângându-se de perspectivele economice sumbre dacă țara se va afla într-un lockdown continuu.

ADVERTISEMENT

Boris Johnson este unul dintre cei mai influenți lideri politici ai planetei, alături de Donald Trump, Vladimir Putin și Angela Merkel.

A devenit premierul Marii Britanii pe 24 iulie 2019 și a fost cel care a definitivat ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeană.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai mulți ani, înainte să fie premier, acesta a fost primarul Londrei, criticat atunci pentru modul în care a condus orașul.

A fost de la bun început, alături de David Cameron și Nigel Farage, un promotor al curentului eurosceptic, presa politică scriind că el este practic creierul din spatele Brexit-ului, omul care l-a convins pe Cameron să organizeze referendumul din 2016.

ADVERTISEMENT