News

Boris Johnson, mărturii înfiorătoare din lupta cu COVID-19! „Au fost 48 de ore în care deznodământul putea fi oricare”

13.04.2020 | 14:57
Boris Johnson marturii infioratoare din lupta cu COVID19 Au fost 48 de ore in care deznodamantul putea fi oricare
ADVERTISEMENT

Boris Johnson a oferit câteva mărturii înfiorătoare din lupta cu COVID-19, la doar câteva ore de la externarea sa din spital! Premierul britanic a precizat că s-a aflat între viață și moarte, chiar dacă reprezentanții guvernului afirmau că starea acestuia era stabilă.

Boris Johnson, mărturii înfiorătoare din lupta cu COVID-19!

“În mod deosebit vreau să menționez asistenții medicali care se aflau la patul meu timp de 48 de ore, când deznodământul putea fi oricare.

ADVERTISEMENT

E vorba de Jennie din Noua Zeelandă și Luis din Portugalia. Motivul pentru care organismul meu, în cele din urmă, a fost alimentat cu suficient oxigen (…)

„Au fost 48 de ore în care deznodământul putea fi oricare”

(…) constă în faptul că asistenții au urmărit noaptea fiecare secundă starea mea, mă îngrijeau și au intervenit când era necesar”, a spus Johnson într-un mesaj video după externare.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că premierul britanic a anunțat pe data de 27 martie că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Tot din acea zi, Boris Johnson a intrat în autoizolare, dar își continua activitatea.

Câteva zile mai târziu, mai exact pe data de 3 aprilie, într-un mesaj video, acesta a anunțat că are o febră continuă și că starea lui se înrăutățește.

ADVERTISEMENT

La distanță de doar câteva ore, cancelaria premierului a transmis că Johnson a fost transportat la spital pentru efectuarea unor analiză de rutină, subliniind că nu este vorba de o internare de urgență.

Cu toate acestea, echipa de PR a premierului a anunțat în cele din urmă că starea lui Jonhson s-a înrăutățit. Boris Johnson a fost transferat în secția de terapie intensivă.

ADVERTISEMENT

Chiar și atunci, reprezentanții guvernului au declarat că starea premierului este una stabilă și nu are nevoie de o conectare la ventilator, fiind capabil să respire. Au fost contraziși la puține momente de la externare chiar de premier, care a precizat într-un clip video că s-a aflat la un pas de moarte.

 

 

 

ADVERTISEMENT