Life

Boris Johnson a devenit tată din nou. Soția premierului britanic a născut o fetiță

Boris Johnson (57 de ani) și soția sa, Carrie (33 de ani), au devenit părinți pentru a doua oară. Bebelușul a venit pe lume joi, 9 decembrie 2021, la un spital din Londra.
09.12.2021 | 14:14
Boris Johnson a devenit tata din nou Sotia premierului britanic a nascut o fetita
ADVERTISEMENT

Premierul Marii Britanii este fericitul părinte al unei fetițe perfect sănătoase, al cărui nume nu a fost anunțat până în momentul de față. Dezvăluirea nașterii a fost făcută de un purtător de cuvânt al celor doi.

Bebelușul se simte foarte bine și se află alături de mama sa în continuare în unitatea medicală din Londra. Zilele următoare urmează să fie externați și să ajungă acasă, la cei dragi.

ADVERTISEMENT

Carrie Johnson a născut pentru a doua oară, după ce a încercat să rămână însărcinată și la începutul anului. Din păcate, la momentul respectiv soția lui Boris Johnson a pierdut sarcina.

Carrie, soția lui Boris Johnson, a născut. Premierul are o fetiță perfect sănătoasă

„Prim-ministrul și doamna Johnson sunt încântați să anunțe astăzi nașterea unei fetițe sănătoase la un spital din Londra.

ADVERTISEMENT

Atât mama, cât și fiica se simt foarte bine. Cuplul ar dori să mulțumească strălucitei echipe de maternitate NHS (Serviciul Național de Sănătate) pentru toată îngrijirea și sprijinul acordat”, a anunțat purtătoarea de cuvântul a cuplului, notează The Sun.

Boris Johnson a devenit așadar tată pentru a doua oară alături de actuala parteneră de viață. Politicianul și soția sa mai au împreună cu băiat care a venit pe lume în aprilie 2020.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți se simt binecuvântați, fetița fiind al șaptelea copil al cunoscutului premier britanic. Acesta are patru copii din căsătoria cu fosta soție Marina Wheeler.

În plus, Boris Johnson mai are un copil născut în anul 2009 și care a venit pe lume în urma unei aventuri cu consultantul în artă Helen Macintyre.

ADVERTISEMENT

Boris Johnson, tată pentru a șaptea oară

În prezent, premierul are doi copii cu actuala sa soție, Carrie, familia fiind acum împlinită din toate punctele de vedere, deși micuța a venit pe lume într-o situație complicată din punct de vedere politic.

Mai mulți parlamentari conservatori au lansat un atac dur la adresa politicianului, care este criticat pentru introducerea de noi restricții anti-COVID, pe fondul variantei Omicron.

În acest condiții, masca de proiecție și certificatul verde au devenit obligatorii pentru accesul în cluburile de noapte și în alte locații aglomerate, cum ar fi mall-urile.

ADVERTISEMENT