Sport

Borja Valle, mesaj pentru conducerea echipei! Ce a scris ibericul pe o rețea de socializare

21.11.2020 | 14:55
Borja Valle mesaj pentru conducerea echipei Ce a scris ibericul pe o retea de socializare
ADVERTISEMENT

Spaniolul a postat un mesaj pe  rețeaua de socializare, alături de o fotografie în care le bătea obrazul șefilor de la Dinamo. O parte dintre colegii săi l-au lăudat pe jucător. 

Borja Valle (28 de ani) a marcat pentru echipa din Ștefan cel Mare în succesul cu FC Voluntari, scor 3-0, iar după un gol a bătut obrazul în fața unei camere, gest îndreptat spre conducerea lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Acum, jucătorul dinamovist a continuat lupta de la distanță cu șefii echipei pe Instagram. Jucătorul a publicat o poză cu el atunci când le bătea obrazul celor din conducerea echipei, împreună cu un mesaj enigmatic:

Postarea spaniolului de pe Instagram

“Soarta, mereu capricioasă, trebuie să te facă să înveți că, atunci când ataci fără adevăr sau motiv, atât în ​​viață, cât și în fotbal, atacul rămâne un simplu act lipsit de valoare sau raționament”, a scris jucătorul, pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Lui Deian Sorescu, Ante Puljic și Rene Hinojo le-au plăcut postarea spaniolului și au avut cuvinte de laudă la adresa acestuia. Borja Valle (28 de ani) a fost rezervă în partida din campionat, iar antrenorul Cosmin Contra l-a introdus pe teren după pauză.

Ibericul a reușit o pasă de gol pentru Paul Anton, iar în minutul 67 a făcut un gest interpretabil. Cel mai bun marcator al lui Dinamo și-a bătut obrazul, ceea ce ar putea însemna că nu este mulțumit din cauza promisiunilor neonorate ale celor din conducerea echipei din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Echipele din cariera lui Borja Valle

Spaniolul are un salariu de 30.000 de euro pe lună la echipa din București. Chiar și așa, jucătorul nu a încasat niciun ban până în acest moment.

El a jucat nouă meciuri în campionat pentru Dinamo și a înscris cinci goluri. Borja Valle este cotat la 800 de mii de euro pe site-urile de specialitate. De-a lungul timpului, ibericul a evoluat la Ponferradina, CD Ourense, Real Oviedo, Deportivo La Coruña, Elche și Dinamo.

ADVERTISEMENT

Problemele financiare ale echipei Dinamo, formație condusă de un grup de investitori din Spania conduși de Pablo Cortacero, au ajuns în presa din străinătate care scrie despre un ”proiect grandios care s-a dovedit a fi un fiasco”. Dinamo a ajuns încă o dată în atenția jurnaliștilor din Spania. Ei au scris despre problemele cu banii de la echipa din Ștefan cel Mare, plecând de la cazul lui Borja Valle.

 

ADVERTISEMENT