Boroi, anunţ NESPERAT pentru fani: “Steaua VA JUCA în Ghencea!”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
27/07/2016, 15:46
Boroi, anunţ NESPERAT pentru fani: “Steaua VA JUCA în Ghencea!”

Proiectele pentru modernizarea stadioanelor Steaua, Dinamo şi Rapid încep să prindă contur. Astăzi, la sediul Companiei Naţionale de Investiţii, a avut loc o şedinţă în care s-au discutat termenii în care se va face modernizarea celor trei arene, plus cea de la “Arcul de Triumf”, unde se joacă majoritatea meciurilor echipei naţionale de rugby.

La această întîlnire au participat preşedintele CS Steaua, George Boroi, reprezentantul clubului Rapid,  Vali Ionescu Caciureac, Haralambie Dumitraş, preşedinte al Federaţiei Române de Rugby.

George Boroi a anunţat că stadionul din Ghencea va fi modernizat la standardele Euro 2020 şi, în plus, că se va înfiinţa o nouă echipă Steaua care va juca pe această arenă.

“Stadionul Steaua cred că va fi doar modernizat, pentru că există tribună oficială, a cărei durată de funcţiune nu a expirat. Probabil vor fi înlocuite cele două treimi din stadion, mai puţin tribuna oficială, care va fi refăcută la standardele UEFA 2020. Se va face o expertiză în ceea ce priveşte tribuna oficială şi celelalte corpuri ale stadionului. Sunt propuneri şi pentru păstrarea stadionului la capacitatea pe care o are acum. Cît despre echipa care va evolua acolo, va fi o echipă care va purta probabil numele Steaua”, a explicat Boroi.

În schimb, George Boroi a ţinut să explice că este în continuare deschis la negocieri cu echipa lui Gigi Becali. “Nu ştiu exact, rămîne de discutat dacă vom ajunge la un acord. Sîntem dispuşi spre orice colaborare, spre orice dialog”.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×