Fotbal international

Borussia Dortmund a angajat-o pe Alica Schmidt, cea mai sexy atletă din lume! Este noul preparator fizic al echipei. Foto

27.09.2020 | 14:06
Borussia Dortmund a angajato pe Alica Schmidt cea mai sexy atleta din lume Este noul preparator fizic al echipei Foto
Borussia Dortmund, a angajat-o pe Alica Schmidt, cea mai sexy atletă din lume! Este noul preparator fizic al echipei. Foto
ADVERTISEMENT

Borussia Dortmund este considerată a doua echipă ca valoare din fotbalul german şi la momentul actual este unul dintre cluburile înspre grădina căruia sunt aţintite multe priviri pentru vedetele Erling Haaland, Jadon Sancho, Claudio Reyna şi alţi tineri din lotul galben-negrilor.

Sunt jucători pentru care conducerea lui Dortmundnici măcar nu se aşează la masa negocierilor pentru suma sub suta de milioane de euro, aşa cum se întâmplă acum cu Manchester United, care oferă 90 de milioane euro pentru Jadon Sancho, dar partea germană a transmis că se bate palma numai la 110 milioane.

ADVERTISEMENT

Startul de sezon însă în Bundesliga nu pare a fi cel visat de fani, pentru că după succesul lejer acasă în disputa Borusiilor a urmat un duş de gheaţă în Bavaria, dar nu la Munchen, ci la modesta Augsburg, unde galben-negrii au dominat copios tot meciul, au ratat cât pentru patru partide şi au pierdut cu 2-0.

Jucătorii Borussiei Dortmund, pregătiţi de cea mai sexy instructoare de fitness

Cu siguranţă iritarea fanilor va creşte aflând ce condiţii surpriză le-au fost puse la dispoziţie jucătorilor Borussiei pentru a face performanţă şi pentru îmbunătăţirea parametrilor fizici.

ADVERTISEMENT

Este întra-devăr o iniţiativă mai rar întâlnită şi care, evident, a dat naştere şi la tot felul de glume pe seama jucătorilor, în special la Manchester, unde suporterii lui United îşi dau cu presupusul de ce Jadon Sancho încă nu a ajuns pe Old Trafford.

L-a umilit pe campionul mondial Hummels

Conducerea Borussiei a angajat pe post de instructor de fitness pe cea mai sexy antrenoare din lume. Se numeşte Alica Schmidt, are 21 de ani şi apariţia ei în anturajul echipei i-a lăsat mască pe jucători.

ADVERTISEMENT
Vedetele Borussiei Dortmund, pregătite de cea mai frumoasă instructoare de fitness din lume. Foto: Matt Hummels Instagram

Tânăra, care este şi o excelentă atletă, şi-a câştigat respectul în vestiar după ce l-a lăsat pur şi simplu pe jos pe experimentatul apărător Matt Hummels după o cursă de 400 m alergată împreună. “Am subestimat-o” – avea să recunoască internaţionalul german, campion mondial în 2014.

Ironiile suporterilor lui Manchester United la adresa lui Jadon Sancho

Fanii lui Manchester United au lansat o serie de ironii la adresa lui Jadon Sancho după ce au văzut cine îi antrenează pe jucătorii Borusiei. „Un nou antrenor de fitness la Dortmunt. Acum știm de ce Jadon Sancho a rămas acolo”, a glumit un fan pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

„Conducerea lui Dortmund face orice pentru a-l păstra pe Sancho. Sancho, știm de ce nu ai plecat de la Dortmund până acum, frate!”, a scris alt utilizator al rețelelor sociale.

 

ADVERTISEMENT