Bătaie pe americanul Borussiei! Pulisic e dorit de Bayern şi în Premier League

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
06/02/2018, 17:19
Bătaie pe americanul Borussiei! Pulisic e dorit de Bayern şi în Premier League

Are doar 19 ani dar deja a devenit un jucător de bază în tricoul Borussiei Dortmund şi unul dintre starurile Bundesligii. Americanul Christian Pulisic a devenit om de bază în echipa galben-negrilor şi foarte probabil va deveni viitorul produs la export după gabonezul Pierre Emerick Aubameyang, transferat în această iarnă pentru 63,75 milioane euro la Arsenal.

Un jucător tânăr şi talentat este permanent un punct de atracţie pentru marile puteri de pe continent şi la fel se petrece cu Pulisic. El are contract cu Dortmund până în vara lui 2020, dar deja cea mai importantă echipă din Bundesliga şi, la concurenţă, Manchester United şi Liverpoool, sunt gata să negocieze cu Borussia în această vară.

E starul de astăzi la Borussia Dortmund

Preţul lui Pulisic este extrem de accesibil, 45 de milioane euro, iar faptul că are doar 19 ani cântăreşte mult în alegerile grupărilor cu potenţă financiară, care şi-.ar asigura serviciile pe termen lung ale americanului. Ar fi cel mai scump jucător din SUA ca preţ de transfer.

Bayern Munchen pare a fi totuşi în pole position, pentru că Pulisic ar fi înlocuitorul perfect pentru olandezul Arjen Robben sau chiar pentru francezul Frank Ribery, ambii având 34 de ani, iar bavarezii trebuie să asigure succesori de valoare.

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.