Bătaie pe americanul Borussiei! Pulisic e dorit de Bayern şi în Premier League

borussia dortmund, bayern munchen, liverpool, manchester united, chrstian pulisic

Americanul Christian Pulisic este in atenţia a trei mari cluburi din Europa. Starul de la Borussia Dortmund este dorit de Bayern, Liverpool şi United.

Are doar 19 ani dar deja a devenit un jucător de bază în tricoul Borussiei Dortmund şi unul dintre starurile Bundesligii. Americanul Christian Pulisic a devenit om de bază în echipa galben-negrilor şi foarte probabil va deveni viitorul produs la export după gabonezul Pierre Emerick Aubameyang, transferat în această iarnă pentru 63,75 milioane euro la Arsenal.

Un jucător tânăr şi talentat este permanent un punct de atracţie pentru marile puteri de pe continent şi la fel se petrece cu Pulisic. El are contract cu Dortmund până în vara lui 2020, dar deja cea mai importantă echipă din Bundesliga şi, la concurenţă, Manchester United şi Liverpoool, sunt gata să negocieze cu Borussia în această vară.

E starul de astăzi la Borussia Dortmund

Preţul lui Pulisic este extrem de accesibil, 45 de milioane euro, iar faptul că are doar 19 ani cântăreşte mult în alegerile grupărilor cu potenţă financiară, care şi-.ar asigura serviciile pe termen lung ale americanului. Ar fi cel mai scump jucător din SUA ca preţ de transfer.

Bayern Munchen pare a fi totuşi în pole position, pentru că Pulisic ar fi înlocuitorul perfect pentru olandezul Arjen Robben sau chiar pentru francezul Frank Ribery, ambii având 34 de ani, iar bavarezii trebuie să asigure succesori de valoare.