Fotbal international

Borussia Dortmund – AS Monaco 3-0. Nemţii, victorie fără emoţii!

03.10.2018 | 23:51
Borussia Dortmund  AS Monaco 30 Nemtii victorie fara emotii

Meciul Borussia Dortmund – AS Monaco 3-0 s-a disputat miercuri pe stadionul Signal Iduna Park, în cadrul celei de-a doua etape din grupa A a Champions League.  Germanii au învins în primul meci, destul de norocos, cu 1-0, în Belgia, pe Club Brugge, în timp ce monegascii au dat o vreme iluzii fanilor într-un rezultat de excepţie acasă cu Atletico Madrid, dar oaspeţii au revenit şi s-au impus cu 2-1. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc. 

UPDATE, ora 23:54 / S-a terminat meciul Borussia Dortmund – AS Monaco 3-0.

Min. 90+2 / GOOOOOOL Borussia Dormund! Marco Reus a marcat al treilea gol al Borussiei.

Min. 72 / GOOOOOL Borussia Dortmund! Paco Alcacer l-a driblat pe Benaglio şi a marcat al doilea gol al serii pentru nemţi.

Min. 69 / Paco Alcacer a ratat un penalty.

Min. 51 / GOOOOOOL Borussia Dortmund! Larsen a deschis scorul cu un şut plasat.

UPDATE, ora 22:00 / A început meciul Borussia Dortmund – AS Monaco.


UPDATE, ora 21:15 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Borussia Dortmund – AS Monaco.

Borussia Dortmund: Burki – Piszczek, Akanji, Zagadou, Diallo – Witsel, Delaney – Wolf, Reus, Sancho – Paco Alcacer

AS Monaco: Benaglio – Raggi, Glik, Jemerson, Henrichs – Tielemans, Aholou, Golovin – Sidibe, Falcao, Sylla


Borussia Dortmund – AS Monaco LIVE VIDEO Telekom Sport 3 şi Digi Sport 4

Partida de la Dortmund dintre Borussia şi AS Monaco va putea fi urmărită pe două posturi TV: Telekom Sport 3 şi Digi Sport 4. De asemenea, www.fanatik.ro te va ține la curent cu toate fazele importante ale meciului și vei putea vedea în format video toate golurile. Dacă doriți să urmăriți live stream partida de pe Parc des Princes o puteți face online și de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop.

Borussia Dortmund - AS Monaco. Columbianul Radamel Falcao este speranţa monegascilor în meciul din Germania
Borussia Dortmund – AS Monaco. Columbianul Radamel Falcao este speranţa monegascilor

Ambele formaţii se bat, acest lucru pare destul de evident, pentru poziţia a doua, pentru că la această oră Atletico Madrid pare a fi mult prea puternică pentru toate echipele din grupa A. De aceea ne aşteptăm, deşi sunt multe absenţe şi de o parte şi de alta, să asistăm la un meci deschis, pe contre, pentru că monegascii ştiu bine că pentru a spera în continuare la locul 2 trebuie să ia puncte în confruntarea cu principala rivală. Din această încleştere poate avea de câştigat doar fotbalul, pentru că acest joc nu este unul în care să predomine tacticizarea excesivă şi se va forţa în permanenţă golul.

Live stream Borussia Dortmund – AS Monaco. Ce soluţii sunt pentru a vedea meciul şi altfel

Partida Borussia Dortmund – AS Monaco va fi transmisă în direct şi în România de Telekom Sport 3 şi Digi Sport 4, însă nu sunt aşteptaţi foarte mulţi iubitori ai fotbalului în faţa micilor ecrane, cu excepţia fanilor celoer două echipe, întrucât meciul are o concurenţă care nu poate fi bătută cu întâlnirile Tottenham – FC Barcelona şi Napoli – FC Liverpool.

Echipe probabile Borussia Dortmund – AS Monaco. Listă lungă de indisponibilităţi

BORUSSIA DORTMUND (4-3-3): Bürki – Hakimi, Zagadou, Akanji, Diallo – Dahoud, Witsel, Pulišić – Reus, Sancho, Philipp. Antrenor: Lucien Favre

AS MONACO (4-3-3): Benaglio – Sidibé, Glik, Raggi, Jemerson – Henrichs, Tielemans, Aholou –  Chadli; Falcao, Golovin. Antrenor: Leandro Jardim

Borussia Dortmund nu îi poate folosi în acest meci pe Pisczeck, Gotze, Toljan, Toprak, Rode, Kagawa şi Schmelzer, iar AS Monaco e văduvită de aportul lui Jovetic, Pellegri, Traore şi Lopes, multe dintre aceste absenţe cântărind foarte mult, mai ales la Borussia, dar şi la Monaco Jovetic şi Lopes sunt pierderi mari.

Cote la pariuri pentru Borussia Dortmund – AS Monaco

Cu toate aceste absenţe Borussia Dortmund e marea favorită a pariorilor, cu o cotă de 1,35. Un egal are 5,50, iar succesul monegascilor 8,50, semn că perioada mai puţin fastă a echipei din Principat ar urma să se prelungească şi la Dortmund. Over 2,5 are doar 1,70, în timp ce dacă vreţi să jucaţi opţiunea Borussia dă minim două goluri în meci veţi primi doar 1,40. Un gol AS Monaco a fost cotat cu 1,70, enom dacă ne gândim la faptul că oaspeţii îl au totuşi pe Falcao în atac şi rusul Golovin poate şi el inventa faze surpriză.