Fotbal international

Borussia Dortmund – Club Brugge 0-0 în Champions League. Borussia Dortmund s-a calificat în optimile Ligii Campionilor! Video

28.11.2018 | 21:29
Borussia Dortmund  Club Brugge 00 in Champions League Borussia Dortmund sa calificat in optimile Ligii Campionilor Video

Borussia Dortmund nu a reușit un meci prea strălucit cu Club Brugge, dar nemții au îndeplinit obiectivul și au obținut matematic calificarea din grupa A, alături de Atletico Madrid. Mai rămâne ca în ultima etapă din faza grupelor să se decidă și ordinea în care cele două echipe trec mai departe. Atletico Madrid are 12 puncte și cu o victorie în ultima etapă la Brugge își asigură locul 1 în grupă, indiferent de rezultatul Borussiei Dortmund de la Monaco. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Borussia Dortmund – Club Brugge 0-0


UPDATE, ora 21:09. Echipele de start în Borussia Dortmund – Club Brugge:


În ierarhia grupei ABorussia Dortmund are acelaşi număr de puncte, 9, ca şi Atletico Madrid, germanii fiind pe primul loc la golaveraj, iar dacă vor încheia grupa cu acelaşi număr de puncte Borussia va fi învingătoare, deoarece la meciuri directe a fost 4-0 la Dortmund şi 0-2 la Madrid. Borussia este clar favorită, orice alt rezultat decât victoria fiind o imensă surpriză.

Borussia Dortmund – Club Brugge LIVE STREAM pe Digi Sport și Telekom Sport

Borussia Dortmund – Club Brugge LIVE STREAM ONLINE TV Liga Campionilor. Partida de pe Iduna Park din Dortmund, dintre echipa locală Borussia şi campioana Belgiei, Club Brugge, se joacă miercuri, 28 noiembrie, începând cu ora 22:00, în cadrul grupei A din Champions League, dar nu este televizată în România pe nici un post. Puteţi accesa site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Borussia Dortmund - Club Brugge. În tur, la Brugge a fost 1-0 pentru germani. Imagine din partida tur
Borussia Dortmund – Club Brugge. În tur, la Brugge a fost 1-0 pentru germani.

Borussia Dortmund – Club Brugge LIVE STREAM ONLINE TV Liga Campionilor pe FANATIK.RO

Borussia Dortmund – Club Brugge LIVE STREAM ONLINE TV Liga Campionilor. Gazdele au o singură problemă de lot, fundaşul stânga Schmelzer, în schimb belgienii au şase absenţi şi alţi doi jucători sunt incerţi. Nu vor fi pe teren Vossen, Dennis, Cools, Diatta, Groeneveld. Club Brugge nu străbate deloc o perioadă fastă, doar succesul de la Monte Carlo în faţa celor de la AS Monaco fiind un rezultat pozitiv. În ultima etapă a fost învinsă acasă de Zulte Waregem.