Sport

Borussia Dortmund – CSM Bucureşti, final dramatic! “Tigroaicele” obțin o victorie foarte importantă în grupele Ligii Campionilor. Video

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul Borussia Dortmund - CSM Bucureşti, care are loc duminică, 17 octombrie, de la ora 17:00, în etapa a 4-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin
17.10.2021 | 18:26
Borussia Dortmund  CSM Bucuresti final dramatic Tigroaicele obtin o victorie foarte importanta in grupele Ligii Campionilor Video
ADVERTISEMENT
17-10-2021
14:09

Borussia Dortmund - CSM București 22-25, în grupele Ligii Campionilor

FINAL: Borussia Dortmund – CSM București 22-25.

CSM București a câștigat 25-22 în Germania, cu Borussia Dortmund, și face un nou pas pentru a repara startul ratat în grupa A din Liga Campionilor. Cu 4 puncte este pe locul șase din opt, dar are meci accesibil etapa viitoare, cu Buducnost, ultima clasată. Dortmund rămâne cu cinci puncte în grupă.

Min. 60. 25-22 pentru CSM București, pe un final în care Borussia putea egala în ultimul minut, dar a ratat. CSM a profitat și s-a desprins.

Min. 59. Dortmund ratează șansa de a egala.

Min. 53: CSM are din nou două goluri avans, într-un final tensionat. 19-21.

Min. 40: CSM păstrează avantajul de un gol. 15-14.

Min. 30. CSM a avut avans de patru goluri, dar l-a irosit în ultimele 10 minute ale primei reprize. Intră, totuși, în avantaj de un gol la cabine.

Min. 20: 4-8. CSM București are un avantaj confortabil și se apără bine.

Min. 5: CSM a avut 2-0, dar gazdele au revenit repede și au egalat.

Min. 1: A început partida.

Vezi aici cele mai importante faze din Borussia Dortmund – CSM București

Meciul Borussia Dortmund – CSM Bucureşti are loc duminică, 17 octombrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 4-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Se anunţă o partidă extrem de dificilă pentru echipa pregătită de selecţionerul Adi Vasile, pentru că Borussia din acest sezon nu mai este acea echipă care nu conta în calculele calificării din faza grupelor. CSM are doar o victorie şi ocupă locul 6.

Unde se joacă meciul Borussia Dortmund – CSM Bucureşti

Confruntarea Borussia Dortmund – CSM Bucureşti se dispută duminică, 17 octombrie, de la ora 17:00, în etapa a 4-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin şi se va juca în Sport Halle Wellinghofen, cu o capacitate de 2500 de locuri.

ADVERTISEMENT

Nu toate locurile vor fi ocupate, deşi interesul pentru handbal este destul de mare, chiar dacă echipa de fotbal masculin bate totul la capitolul audienţă, dar restricţiile anti COVID nu permit decât spectatorilor cu certificatul verde de vaccinare să aibă acces în sală.

Cine transmite la TV partida Borussia Dortmund – CSM Bucureşti

Partida Borussia Dortmund – CSM Bucureşti se joacă duminică, 17 octombrie, de la ora 17:00, în Sport Halle Wellinghofen în etapa a 4-a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 2, Telekom Sport 3 şi Look Sport 1. De asemeni o puteţi viziona pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Borussia Dortmund a început senzaţional această campanie de Liga Campionilor, ca niciodată de când se află angrenată în această competiţie, fiind neînvinsă după primele trei etape. A reuşit să învingă acasă pe Brest Bretagne şi în deplasare pe Buducnost, la Podgorica şi a făcut egal acasă cu Ferencvaros, liderul grupei.

Ce jucătoare lipsesc în întâlnirea Borussia Dortmund – CSM Bucureşti

Pentru acest meci Adi Vasile nu poate conta pe serviciile celor două extreme stânga, ambele accidentate, Siraba Dembele şi Martine Smeets, ceea ce înseamnă că pe acest post i-a mai rămas ca soluţie doar Alexandra Dindiligan, adusă de urgenţă de la Zalău.

ADVERTISEMENT

De asemeni CSM a mai pierdut o jucătoare care evoluase foarte bine în victoria de la Koprivnica, împotriva Podravkăi, norvegianca Malin Aune, aceasta fiind în izolare după ce a fost depistată pozitiv la testele de COVID efectuate în această săptămână.

Vor să dedice victoria antrenorului

CSM Bucureşti trebuie să aibă o prestaţie la maxim pentru a spera la obţinerea victoriei pe terenul unei echipe revelaţie, neînvinsă. Tigroaicele mai au un motiv  special pentru a dori victoria şi anume faptul că pe 14 octombrie antrenorul lor, Adi Vasile, a împlinit 39 de ani şi doresc să îi facă un cadou în punctele din acest meci.

ADVERTISEMENT

Borussia de astăzi are un lot extrem de puternic, reuşind să facă achiziţii inspirate şi de valoare în vară. Pe lângă jucătoare germane antrenorul Andre Fuhr are la dispoziţie cinci olandeze, două suedeze, două norvegience, o japoneză, o unguroiacă şi o spanioloiacă, un conglemerat care funcţionează neaşteptat de bine.

Cote la pariuri pentru jocul Borussia Dortmund – CSM Bucureşti

Deşi Borussia a început sezonul atât de bine în Liga Campionilor şi e neînvinsă pentru casele de pariuri CSM Bucureşti este echipa cu prima şansă. Româncele au cotă de 1,60 la victorie faţă de 2,80 pentru Borussia. Pentru total goluri peste 52, ceea ce este destul de posibil, cota este de 1,85.

Este pentru prima oară când CSM Bucureşti întâlneşte pe B orussia Dortmund, până acum echipele germane cu care s-a confruntat fiind fie Bietigheim fie Thuringer, dar în vara anului 2021 Dortmund a devenit pentru prima dată campioană naţională.

ADVERTISEMENT