Fotbal intern

Fostul internaţional român Marcel Răducanu dezvăluie: “Borussia Dortmund vine după Ianis Hagi!”

27.06.2019 | 13:25
Fostul international roman Marcel Raducanu dezvaluie Borussia Dortmund vine dupa Ianis Hagi
Ianis Hagi este ţintă pentru mai multe cluburi din Europa

Fostul mare internaţional român din anii 80, Marcel Răducanu, aruncă bomba în privinţa unui posibil transfer al lui Ianis Hagi. Marcel Răducanu a jucat la Steaua, dar la un moment dat a dispărut de la echipă, în timp ce se aflau în Germania şi a ajuns la Borussia Dortmund, unde, după mai multe luni de făcut antrenamente şi jucat meciuri amicale sub un nume fals, a reuşit în cele din urmă să se legitimeze.

Borussia Dortmund vine după Ianis Hagi la meciul România U21 – Germania U21

Marcel Răducanui a petrecut o bună perioadă a carierei la Borussia Dortmund şi, de altfel, a rămas în Germania. El a rămas în strânsă legătură cu cei de la Dortmund şi în acest fel a putut dezvălui pentru Telekom Sport faptul că unul dintre oficialii galben-negrilor, alături de care a şi jucat, Michael Zorc, pleacă în dimineaţa zilei de joi spre Bologna, la meciul România – Germania, semifinala Euro U21.

Ianis Hagi e dorit de mai multe cluburi din Europa

”Am primit un mesaj în această dimineaţă, de la cineva, că Michael Zorc ar pleca spre Bologna să-l urmărească pe Ianis Hagi. El este manager la Borussia Dortmund şi a jucat cu mine în anii ’80. Deci, se pare că sunt interesaţi de Ianis” a concluzionat Marcel Răducanu. Borussia s-ar înscrie astfel pe o listă mai lungă de cluburi pretendente la semnătura lui Ianis Hagi: Sevilla, Galatasaray şi Racing Genk, campioana Belgiei, în lotul căreia se află fostul craiovean Vladimir Screciu, şi care oferă 10 milioane euro pentru fiul lui Gică Hagi.

4.65 este cota oferită de Betano pentru un X după 90 de minute

Tags: