Fotbal international

VIDEO. Bătălia pentru locul de baraj din grupa H. Bosnia pierde într-un meci cu şapte goluri, Grecia la un pas de baraj

Bosnia - Belgia LIVE STREAM Preliminarii CM Vezi meciul ONLINE. Meci foarte important în grupa H, între naţionalele Bosniei-Herţegovinei şi Belgiei. Meci important însă numai din perspectiva...
07.10.2017 | 23:30
VIDEO Batalia pentru locul de baraj din grupa H Bosnia pierde intrun meci cu sapte goluri Grecia la un pas de baraj
ADVERTISEMENT

Bosnia – Belgia LIVE STREAM Preliminarii CM Vezi meciul ONLINE. Meci foarte important în grupa H, între naţionalele Bosniei-Herţegovinei şi Belgiei. Meci important însă numai din perspectiva locului secund, deoarece Belgia e deja calificată şi va juca relaxat. Nu înseamnă că va veni să facă vreun cadou echipei lui Dzeko, pentru că am văzut ce a păţit Croaţia, care a fost egalată acasă, în ultimele minute de o Finlandă care nu avea nici un obiectiv, iar acum va tremura zdravăn chiar pentru poziţia de baraj, pentru că în ultima partidă va merge în Ucraina, cu care este la mare luptă.

Bosnia – Belgia LIVE STREAM Preliminarii CM Vezi meciul ONLINE. Din acest motiv bosniacii nu pot răsufla uşuraţi la gândul că vor avea în faţă o echipă deja calificată. Ba, dimpotrivă, partida care va începe la ora 19:oo, la Sarajevo, va avea o uriaşă presiune asupra echipei Bosniei, care se bate cu Grecia pentru locul de baraj şi orice pas greşit poate fi decisiv. Bosnia are o tradiţie favorabilă în faţa Belgiei în meciurile de acasă. S-au disputat trei partide în Bosnia şi belgienii au pierdut de două ori şi au reuşit doar un egal, 1-1, în preliminarii Euro 2016. Bosnia este o echipă foarte redutabilă acasă, unde pierde foarte greu.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Locul 2 se va juca pe axa Bosnia – Belgia, Cipru – Grecia

Bosnia – Belgia LIVE STREAM Preliminarii CM Vezi meciul ONLINE. De la ora 21:45 vor avea loc ultimele două meciuri din această grupă. Gibraltar – Estonia este doar un meci la număr în caruselul preliminariilor, dar Cipru – Grecia se anunţă la fel de încins, ştiută fiind antipatia dintre cele două ţări, deşi vorbesc aproape aceeaşi limbă. Cu siguranţă, ciprioţii nu se vor grăbi deloc să netezească drumul elenilor şi dacă au fost în stare să învingă Bosnia nu vedem de ce nu ar face la fel şi cu Grecia. Grecia putea fi acum mult mai liniştită dacă ar fi învins în runda precedentă, pe teren propriu, modesta naţională a Estoniei, terminând cu un scor alb.

VEZI GOLURI CIPRU

Bosnia – Belgia LIVE STREAM Preliminarii CM Vezi meciul ONLINE. Grecii nu au mai câştigat un meci de cinci partide, în timp ce belgienii au înregistrat consecutiv opt rezultate pozitive. Bosnia înscrie de regulă cel puţin o dată în meciurile de acasă, iar în această campanie a făcut excepţie doar în partida cu Grecia, care s.-a încheiat cu scorul de 0-0. Selecţionerul belgienilor, Roberto Martinez, a anunţat că va folosi ultimele două partide din preliminarii pentru a alcătui echipe diferite, în care să se regăsească şi cinci-şase titulari şi jucători care ar putea fi de perspectivă pentru viitoareale preliminarii pentru Euro 2020.

ADVERTISEMENT