Exclusiv. Trei titulari de la FCSB au intrat deja în vacanţă!

exclusiv, Botosani-FCSB, Nicolae Dica, Liga 1 Betano

Hotărâre importantă luată de Nicolae Dică înainte de Botoşani - FCSB în Liga 1 Betano. Jucătorii au luat vacanţă!

Oficialii formaţiei FCSB au decis să neglijeze meciurile disputate de "roş-albaştri" în ultimele două etape din Grupa G a Europa League, acolo unde au fost învinşi pe terenul Viktoriei Plzen, scor 0-2, dar şi pe "Arena Naţională de Lugano, scor 1-2, toate acestea pentru lupta din Liga 1 Betano pe care o duce cu liderul CFR Cluj.

Astfel, FCSB a menajat mai mulţi jucători de bază în meciurile din Europa League pentru ca aceştia să fie apţi 100% la meciurile pe care le au de disputat în Liga 1 Betano, cu riscul de a nu termina pe prima poziţie în grupa G a Europa League, lucru care s-a şi întâmplat. Mai mult, FANATIK.RO a aflat că Nicolae Dică, antrenorul lui FCSB, a mai luat o decizie surprinzătoare înaintea ultimelor două meciuri din 2017.

Ce jucători au primit liber înainte de Botoşani - FCSB

Nicolae Dică a decis ca jucătorii care sunt accidentaţi şi nu mai au şanse să se recupereze în anul 2017 să plece în vacanţă mult mai repede decât ceilalţi. Astfel, antrenorul vicecampioanei României i-a lăsat pe  Bogdan Planic, Filipe Teixeira şi Romario Benzar să plece alături de familiile lor înaintea meciului cu FC Botoşani, din etapa 21 din Liga 1 Betano, care va avea loc duminică, de la ora 20:00, pe stadionul "Municipal".

Până la finalul anului 2017, FCSB mai are de disputat două meciuri importante împotriva unor echipe care ţintesc şi ele un loc de playoff. Duminică, de la ora 20:00, vicecampioana României se va deplasa pe terenul celor de la FC Botoşani, iar în etapa 22 din Liga 1 Betano, "roş-albaştrii" vor primi vizita celor de la FC Viitorul Constanţa, duminică, 17 decembrie, de la ora 20:00, pe "Arena Naţională".

41 de puncte a adunat FCSB în 20 de etape din Liga 1 Betano