Fotbal intern

Botoșani – CFR Cluj 0-2. Deac face diferența și campioana are din nou 7 puncte avans în clasament. Moldovenii au rămas în izolare. Video

20.06.2020 | 21:51
Botosani  CFR Cluj 02 Deac face diferenta si campioana are din nou 7 puncte avans in clasament Moldovenii au ramas in izolare Video
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a învins FC Botoșani în deplasare, scor 2-0, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1. Ambele goluri ale ardelenilor au fost marcate de Ciprian Deac, în minutele 2 și 12, primul din penalty. Cu acest succes, trupa lui Dan Petrescu a refăcut avansul de 7 păuncte față de Universitatea Craiova și s-a distanța la 10 lungimi de FCSB. VEZI AICI TOATE FAZELE IMPORTANTE


UPDATE, 20 iunie, ora 21:51 / FC Botoșani – CFR Cluj 0-2 (Deac 2 pen., 12)

FC Botoșani: Hankic – Haruț (Mendoza 81), Chindriș, Șeroni (Baxevanos 80), Țigănașu – Papa, Carlone (Câmpanu 80), Florescu – Ofosu (Fili 70), Dugandzic, Ashkovski (Keyta 58). Antrenor: Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Itu (Păun 70), Bordeianu, Djokovic (Hoban 85) – Deac, Omrani (Rondon 61), Chipciu (Costache 85). Antrenor: Dan Petrescu.

Arbitru: Cătălin Popa.

cl1


Final / FC Botoșani – CFR Cluj 0-2 (Deac 2 pen., 12)


Min. 57 / FC Botoșani a fost aproape de un autogol de pomină, Chindriș a trimis mingea spre propriul portar, acesta a lăsat-o să treacă și a fost aproiape de a intra în poartă. Hankic a reușit să salveze autogolul în ultimul moment.

ADVERTISEMENT

Min 45+2 / Andrei Chindriș a trimis cu capul, din interioul careului, dar Otto Hindrich s-a opus foarte bine.


Min.12 / Ciprian Deac a transformat impecabil o lovitură liberă de la 22 de metri și a majorat avantajul liderului

ADVERTISEMENT

Min. 3 / Ciprian Deac a deschis scorul pentru CFR Cluj, transformând cu siguranță penalty-ul dictat de arbitrul Cătălin Popa pentru un fault comis de Andrei Chindriș asupra lui Billel Omrani.


UPDATE, ora 20:00 / A început meciul FC Botoșani – CFR Cluj.


UPDATE, ora 17:47. Este potop la Botoșani. A plouat mult în orașul din Moldova și terenul se anunță foarte greu pentru meciul din această seară cu CFR Cluj. 

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Așa se prezintă arena din Botoșani cu 3 ore înainte de startul partidei cu liderul campionatului. FC Botoșani – CFR Cluj e live de la ora 20:00, în direct pe Look Plus. Vă așteptăm, ca de obicei, de la ora 19:00, cu o nouă ediție specială Fotbal Look. Fotbal Club Botoșani @Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA Liga Profesionista de Fotbal LPF LookPlus & LookSport #Liga1 #Botosani #CFRCluj

Nai-post ni Fotbal Look noong Sabado, Hunyo 20, 2020

VEZI VIDEO: 

? Cu câteva ore înaintea partidei dintre FC Botoșani și CFR Cluj! ⛈️Nici Covidul, nici furtunile nu ne stau în cale și facem tot posibilul ca pana la ora începerii partidei totul sa fie OK!FC Botoșani ? CFR 1907 ClujOra 20.00#WeNeverGiveUp ? #BotosaniVictorie

Nai-post ni Fotbal Club Botoșani noong Sabado, Hunyo 20, 2020


Între timp au venit rezultatele ultimei testări a jucătorilor şi a staffului tehnic şi toate sunt negative,astfel încât LPF a dat undă verde disputării acestui meci din cea de-a patra etapă, restanţa de la Craiova urmând a se juca marţi, 23 iunie.

Botoşani are ca obiectiv să încheie fie în primele trei locuri, fie să termine a patra şi să beneficieze de conjunctura favorabilă ca FCSB să câştige Cupa României. Meciul cu CFR Cluj e unul foarte greu, pentru că adversar va fi liderul detaşat al play-off-ului, dar în oraşul de la capătul ţării clujenii au avut mereu viaţă grea, cu o singură excepţie, sezonul trecut.

Botoşani – CFR Cluj Live video pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Confruntarea Botoşani – CFR Cluj are loc în etapa a patra din play-off şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Aveţi la îndemână şi varianta de a urmări meciul în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.ro.

La Botoşani starea de spirit a jucătorilor lui Marius Croitoru e bună, moldovenii fiind printre puţinele cluburi din Liga 1 unde nu au existat probleme financiare, ceea ce i-a mulţumit pe jucători, foarte motivaţi să ducă Botoşani în Europa League.

Cel mai bun meci al Clujului la Botoşani a fost o victorie cu 5-1

CFR Cluj e un adversar foarte greu, însă ardelenii nu au deloc amintiri plăcute de pe plaiurile moldovene, fiind de două ori scoşi din Cupă şi cedând de patru ori în campionat, ultima dată chiar în această ediţie, în sezonul regulat.

E drept, anul trecut Clujul a prins cel mai bun meci din istorie la Botoşani şi a răzbunat atunci toate nereuşitele cu o victorie la scor, 5-1, dar acesta a fost un episod singular în palmaresul direct şi Dan Petrescu recunoaşte că să joci la Botoşani e întodeauna foarte greu.

Botoşani e la două puncte de locul 2

CFR stă foarte bine în clasament, cu 33 de puncte, şapte peste FCSB şi Craiova, ultima cu un meci mai puţin, în timp ce Botoşani împarte locurile 5 şi 6 cu Gaz Metan, cu 24 de puncte, dar la numai două lungimi faţă de locurile 2 şi 3, FCSB şi Craiova şi cu un meci mai puţin.

Cele două echipe nu au probleme majore de lot, ceea ce permite lui Marius Croitoru şi respectiv Dan Petrescu să trimită pe teren cele mai bune distribuţii. Pentru bookmakeri Clujul e favorită cu o cotă de 1,90, deşi în ultimii patru ani a câştigat doar o dată, faţă de 3,90 atribuit moldovenilor. Şi cota de 1,50 pentru un gol marcat de Botoşani este foarte bună.

ADVERTISEMENT