Fotbal intern

FC Botoșani – U Craiova 2-1. Ciobotariu, victorie importantă la debut. Oltenii pierd după nouă meciuri. Video

26.11.2018 | 22:11
FC Botosani  U Craiova 21 Ciobotariu victorie importanta la debut Oltenii pierd dupa noua meciuri Video
Fabbrini a înscris un gol superb

Liviu Ciobotariu a pornit cu dreptul aventura sa pe banca lui FC Botoșani. Moldovenii s-au impus cu 2-1 împotriva Universității Craiova. Fabbrini și Fulop au marcat golurile gazdelor, în timp ce Mateiu a redus din diferență pentru oaspeți. 

În urma acestui succes, Botoșani a urcat de pe locul 13 tocmai pe locul 8 și e la patru puncte distanță de ultima poziție care asigură prezența în play-off. Craiova rămâne cu 26 de puncte și pierde pentru moment contactul cu grupul fruntaș, format din CFR Cluj, FCSB și Viitorul, echipe care au obținut victorii în această rundă.


Min. 79 – GOOOOOOL CRAIOVA Mateiu înscrie pentru olteni!  VIDEO AICI

Min. 35 – GOOOOOL BOTOȘANI! Fulop majorează diferența gazdelor, după o nouă acțiune spectaculoasă  VIDEO AICI

Min. 25 – GOOOOOL BOTOȘANI! Fabbrini deschide scorul cu un șut superb de la 13 metri VIDEO AICI

Min. 1 – A început meciul. Plouă puternic la Botoșani, astfel că în tribune sunt puțini spectatori


UPDATE. Echipele de start

FC Botoșani: E. Pap – Patache, Miron, Burcă, Dumitraș – E. Papa, Karaboue – Golofca, Fulop, Fabbrini – M. Roman II
Rezerve:
 Fraisl, Chindriș, Corban, Chitoșcă, Târșă, Ongenda, Trujic 

CS U Craiova: Pigliacelli – Dimitrov, Donkor, Kelic, Bancu – Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, Mihăilă, Burlacu – Koljic
Rezerve: 
L. Popescu, R. Popa, T. Ferreira, Briceag, Fedele, Meza Colli, Glavina


Situația adversarilor nu este chiar cea mai fericită – Botoșaniul a ajuns pe locul 12, poziție care duce la barajul pentru rămânerea pe prima scenă și de aici încolo fiecare punct devine vital. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

FC Botoșani – U Craiova Live Stream ONLINE la TV pe Telekom Sport, Digi Sport și Look Sport

Ambele formații vin după rezultate identice în runda cu numărul 15. Astfel, craiovenii au ratat o ocazie importantă de a mai face un pas în plus. Oltenii au încheiat la egalitate, scor 1-1, pe propriul teren cu cei de la Sepsi. Mai mult de atât, elevii italianului Mangia au reușit să marcheze când mai erau numai 7 minute de disputat. Tot 1-1 a arătat și tabela sibienilor, într-un meci în care FC Botoșani a remizat în compania celor de la Hermannstadt.

Liga 1 Betano, LIVE VIDEO și STREAM pe FANATIK.RO

Universitatea Craiova este a treia în clasamentul Ligii 1 Betano. Oltenii au strâns 26 de puncte, cu patru mai puțin față de liderii de la CFR Cluj. Șapte partide au câștigat oltenii, cinci le-au terminat la egalitate și în trei meciuri
au ieșit învinși de pe teren. O singură formație are mai puține goluri încasate, cea a portughezului Conceicao. Ardelenii au primit numai 10 goluri, în timp ce oltenii au luat 12. De partea cealaltă, FC Botoșani nu traversează cea mai bună perioadă. Linia de clasament este aproape inversă față de cea a adversarilor. Botoșaniul are trei victorii, șapte remize și cinci înfrângeri.

FC Botoșani - U Craiova, ora 20.30, live video în Liga 1 Betano! Andrei Burlacu se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, din cadrul Ligii 1 Betano, disputat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, vineri 9 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Suporterii Craiovei speră să sărbătorească alte trei puncte după jocul de la Botoșani

Meciul de la Botoșani este cel care pune punct și etapei, fiind singurul al zilei de luni din runda a 16-a, în Liga 1 Betano. Partida FC Botoșani – U Craiova are loc pe data de 26 noiembrie, de la ora 20.30, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.