Fotbal intern

Craiova pierde la Botoşani, dar se califică în finala Cupei României. Video

09.05.2018 | 19:09
Craiova pierde la Botosani dar se califica in finala Cupei Romaniei Video
ADVERTISEMENT

FC Botoşani a învins CS Universitatea Craiova, scor 2-1, în manşa retur a semifinalelor Cupei României, dar oltenii s-au calificat în următorul act, după ce s-au impus cu 5-1 în meciul tur de pe „Ion Oblemenco”. CS Universitatea Craiova va întâlni în finala Cupei României Gaz Metan Mediaş sau Hermannstadt, echipe care se vor întâlni joi, de la ora 20:00.

Golurile partidei FC Botoşani – CS Universitatea Craiova au fost înscrise de: Axente 19, Golubovic 66/ Mitriţă 61. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos!

ADVERTISEMENT

Update. Iată echipele de start pentru FC Botoşani – CS Universitatea Craiova

FC BOTOSANI: Cobrea – Plamada, Burca, Miron, Musat – Achim, Rodriguez – Roman, Morutan, Golofca – Axente

Rezerve: Pap, Tincu, Dumitras, Chitosca, Oaida, Golubovic, Serediuc

CS U CRAIOVA:  Mitrovic – Popa, Keli, Tiago Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Briceag – Gustavo, Baluta, Mitrita

ADVERTISEMENT

Rezerve: Popescu, Popov, Burlacu, Bancu, Glavina, Martic, Screciu


Update. Jucătorii formației CS Universitatea Craiova au ajuns la stadion pentru meciul cu FC Botoșani.


CS Universitatea Craiova vine după eşecul la limită suferit în runda anterioară din Liga 1 Betano, scor 0-1, pe terenul celor de la CFR Cluj, iar FC Botoşani a reuşit să câştige cu scorul de 3-0 în deplasarea de la Juventus Bucureşti, în play-out-ul Ligii 1.

ADVERTISEMENT

BOTOŞANI – CRAIOVA LIVE STREAM SEMIFINALE CUPA ROMÂNIEI. Moldovenii speră la o calificare miraculoasă

Deşi CS Universitatea Craiova s-a impus cu 5-1 în manşa tur, moldovenii de la FC Botoşani speră într-o calificare miraculoasă în finala Cupei României. În conferinţa de presă de dinaintea meciului retur, Costel Enache susţine că echipa sa va încerca să întoarcă rezultatul din tur.  “Nu ştiu cât de mari sunt şansele noastre. Pare aproape imposibil duelul, dar, atât timp cât s-au mai întâmplat minuni în lumea fotbalului, avem şi noi dreptul să mai sperăm la aşa ceva. Sigur, avem nevoie de o conjunctură incredibil de favorabilă pentru a depăşi şi pentru a ne crea o performanţă inedită. Să sperăm că lucrurile vor fi aşa cum ne dorim”.

30 de lei costă intrarea la FC Botoşani – Craiova

Suporterii care vor să participe la meciul FC Botoşani – CS Universitatea Craiova, din manşa retur a semifinalelor Cupei României, vor trebui să scoată din buzunar 30 de lei, atât cât costă un tichet la tribună, cât şi la peluză. În ziua meciului, biletele vor putea fi achiziţionate de la casele de bilete de la stadion, începând cu ora 09.00. VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI!

ADVERTISEMENT

Finala Cupei se joacă la Bucureşti

Final Cupei României va avea loc pe 27 mai, iar FRF (Federaţia Română de Fotbal) a decis ca partida să aibă loc la Bucureşti, pe “Arena Naţională”, iar Supercupa României se va disputa pe “Ion Oblemenco”, în Craiova. Dacă echipa lui Devis Mangia va reuşi să câştige Cupa României, atunci oltenii vor avea ocazia să se dueleze cu CFR Cluj sau FCSB în faţa suporterilor.

Botoşani – Craiova, miercuri, ora 17.00, în manşa retur a semifinalelor Cupei României, pe stadionul “Municipal”, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT