Fotbal intern

Botoșani rămâne o deplasare de coșmar pentru olteni. Șapte înfrângeri consecutive suferite de U Craiova

26.11.2018 | 22:36
Botosani ramane o deplasare de cosmar pentru olteni Sapte infrangeri consecutive suferite de U Craiova
ADVERTISEMENT

UPDATE. Oltenii au pierdut și cel de-al șaptelea lor meci jucat la Botoșani, scor 1-2. Fără Mitriță și Martic, U Craiova a fost condusă cu 2-0 la pauză, dar a dat semne de revenire în partea secundă. A dominat jocul, chiar dacă a marcat o singură dată, prin Mateiu.


U Craiova o înfruntă în această seară, de la ora 20:30, pe FC Botoșani, într-un meci contând pentru etapa a 16-a din Liga 1 Betano. Oltenii  evoluează cu persiune, după ce toate contracandidatele au obținut victorii pe linie în această rundă.

ADVERTISEMENT

În plus, Mangia nu poate conta în acest joc pe doi oameni de bază din lot, Alexandru Mitriță și Ivan Martic fiin suspendați.

Botoșani, deplasare de coșmar pentru olteni

Nici statistica meciurilor directe nu-i avantajează prea mult pe olteni. De când au promovat în prima ligă, aceștia nu au reușit să câștige niciodată la Botoșani. Nici măcar un punct nu au luat, pierzând toate cele șase meciuri jucate acolo, cinci în campionat și unul în Cupa României. În trei dintre partide, Craiova nu a marcat, învinsă fiind la zero.

ADVERTISEMENT
Meciuri directe Botoșani - U Craiova
Meciuri directe Botoșani – U Craiova

Debutul lui Ciobotariu

Botoșani și-a schimbat antrenorul înaintea acestei etape. Căzută pe locul 13 în clasament în ciuda aducerii unor jucători de calitate, Botoșani atacă meciul cu U Craiova cu un nou tehnician pe banca tehnică. Liviu Ciobotariu i-a luat locul lui Costel Enache, ajuns între timp la Astra.

Moldovenii au câștigat doar trei meciuri în acest sezon, însă golaverajul nu est tocmai rău pentru poziția pe care se regăsesc, 19-23. Practic, Botoșani are mai multe goluri înscrise decât două dintre echipele care se află pe loc de play-off în acest moment, Gaz Metan și Sepsi.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Craiova traversează o perioadă foarte bună, ajungând la nouă meciuri consecutive fără eșec în toate competițiile. Chiar și așa, a pierdut un pic contactul cu FCSB și CFR Cluj din cauza numeroaselor rezultate negative înregistrate cu echipele mici.

Un exemplu este chiar duelul din tur, încheiat la egalitate, scor 2-2, pe arena Ion Oblemenco. Mitriță marca atunci de două ori pentru gazde, însă Fulop și Miron aduceau un punct pentru moldoveni.

ADVERTISEMENT
Tags: