Carousel hot news

“Toată echipa se dăruieşte şi este meritul tutror. Ăsta e secretul!”

Alberto Cobrea, goalkeeper-ul moldovenilor, care a activat şi la formaţia din Ştefan cel Mare, a vorbit după Botosani - Dinamo 0-0....
23.10.2017 | 23:30

Alberto Cobrea, goalkeeper-ul moldovenilor, care a activat şi la formaţia din Ştefan cel Mare, a vorbit după Botosani – Dinamo 0-0.

“Când s-a egalat şi am luat cartonaş roşu am avut ocazii, este rezultat echitabil, am jucat un fotbal bun. Merităm să jucăm în play-off şi e important să rămânem concentraţi aşa cum am început sezonul. Sperăm să arătăm că suntem o echipă care merită să fie în primele şase. Nu am nimic de demonstrat, nu vreau să mă răzbun, mă simt bine aici, avem un scop cu toţii. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Toată echipa se dăruieşte şi este meritul tuturor. Ăsta e secretul lucrurilor bune de până acum. A plouat două ore şi fanii au venit la meci. Le mulţumim”, a spus Alberto Cobrea.

Muşat, după eliminarea din Botosani – Dinamo 0-0

“Sunt mulţumit de colegii minunaţi pe care îi am, le mulţumesc pentru că mi-au reparat greşeala, au jucat pentru mine. Voi încerca să mă revanşez în vestiar, aduc bere, pizza. Ăsta e unul din atuurile noastre. Eliminare clară, nu am nicio obiecţie. Am făcut o preluare largă şi nu l-am văzut pe Hanca. Nu l-am văzut, sper să nu aibă nimic. Chiar îmi pare rău. Am petrecut aproape 18 ani la Dinamo, care nu se pot uita aşa de uşor”, a spus şi Muşat.

Vezi aici cele mai tari faze din Botosani – Dinamo 0-0

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri