Cum a trecut Bratu peste înfrângerea cu Juventus: “N-am dormit”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
03/04/2018, 20:26
Cum a trecut Bratu peste înfrângerea cu Juventus: “N-am dormit”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare s-a felicitat pentru inspiraţia de a-l introduce pe Robert Moldoveanu în locul lui Adam Nemec, iar atacantul a marcat golul victoriei din partida din Moldova cu FC Botoşani.

“Din fericire, jucătorii au avut o reacţie bună, au demonstrat că au valoare. Am câştigat în 10, Robert înscrie la 19 ani. Ricardo a debutat. Toţi ceilalţi au dat dovadă de  caracter şi sunt bucuros pentru că am jucat cu un adversar greu, după o deplasare lungă. Adam Nemec nu mai era util, el nu e mobil, de aceea l-am băgat pe Moldoveanu. Are entuziasm, calitate şi am fost inspirat.

“Gabi a greşit”

A fost dureros cu Juventus, nu am dormit după meci şi am încercat să-i fac să înţeleagă că suntem la un club mare. Era vorba de atitudine, altfel nu ne punea Juventus probleme”, a spus Bratu, care a vorbit apoi de situaţia lui Torje, rămas la Bucureşti.

“Gabi a greşit şi a plătit, de aceea a rămas acasă. Nu e exclus din lot, e la dispoziţia echipei şi dacă în săptămânile următoare voi vedea o schimbare, el va intra în planurile mele”, a spus antrenorul “câinilor”.
 

Închide ×