Iftime face haz de necaz! ”Dacă ne bat ăştia, trebuie să mă ascund şi eu”

Vicentiu Dinescu   
in Dinamo
03/04/2018, 23:03
Iftime face haz de necaz! ”Dacă ne bat ăştia, trebuie să mă ascund şi eu”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Boss-ul de la Botoşani a declarat că pentru moment nu se pune problema înlocuirii lui Costel Enache, căruia suporterii i-au cerut demisia în timpul meciului cu Dinamo. Însă el a lăsat să se înţeleagă că o nouă înfrângere ar putea schimba situaţia.

”Oamenii sunt nemulţumiţi, au aşteptat un play-off, l-am ratat, acum aşteaptă ca echipa noastră să câştige tot. Dinamo nu a fost grozav de bună, a avut o fază în care portarul meu a fost mămăligă şi cam asta e. Nu au fost peste noi, dar noi nu am avut atitudinea noastră pe care o ştim acasă, nu am avut răutate. Jucăm prost dacă nu marcăm de zece etape. Lumea nu-i vede pe Golubovic şi pe altul care nu marchează, îl vede pe Costel care e antrenor. Eu, care ţin la Costel şi vreau să continuăm cu el aici, e greu…”, a spus Iftime la un post de televiziune după Botoşani – Dinamo 0-1.

Iftime se gînddeşte să renunţe după Botoşani – Dinamo 0-1

”Dacă ne bat ăştia în sâmbăta Paştelui, ne bat cei de la Voluntari, trebuie să mă ascund şi eu. Dar nu poate fi vorba să-l schimb pe Costel acum. Echipa joacă prost şi parcă jucătorii nu sunt conectaţi la momentele acestea. Mie mi-a trecut, dar suporterilor nu le trece. I-am învăţat într-un fel pe suporteri şi bine am făcut. Vin 4.000 de oameni şi dacă pleacă acasă supăraţi data viitoare vin 3.000, apoi dacă mai pierdem vin 1.000, am închis fotbalul, ce să fac, să joc pentru mine? Meciul cu Dinamo era important pentru noi ca spectacol sportiv, ca eveniment fotbalistic şi l-am tratat foarte, foarte prost”, a menţionat Iftime.

Robert Moldoveanu a înscris unicul gol al meciului Botoşani – Dinamo 0-1. El a adus victoria pentru trupa lui Florin Bratu cu un gol marcat pe final, când FC Botoşani era şi în superioritate numerică, după eliminarea lui Diogo Salomao.

Închide ×