Sport

Veste de ultimă oră înainte de FC Botoșani – Dinamo. I-a venit cartea verde! Cum joacă Stoican în Moldova. Exclusiv

Flavius Stoican se va putea baza în deplasarea de la Botoșani și pe noua achiziție, Segbe Azankpo, atacantul de 28 de ani venit de la Dunkerque. Acestuia i-a sosit cartea verde și e posibil să fie titular.
07.02.2022 | 11:06
Veste de ultima ora inainte de FC Botosani  Dinamo Ia venit cartea verde Cum joaca Stoican in Moldova Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo închide runda cu numărul 24 cu meciul de la Botoșani. Este o partidă foarte importantă pentru „câini”, care încearcă să obțină primele puncte în noul mandat al lui Flavius Stoican.

Atacantul Segbe Azankpo a primit cartea verde. Cum poate arăta primul 11 al lui Stoican pentru FC Botoșani – Dinamo

Vestea bună pentru tehnicianul dinamovist este că se va putea baza la acest meci și pe ultima achiziție, Segbe Azankpo, vârful venit din Ligue 2, de la Dunkerque.

ADVERTISEMENT

Jucătorului originar din Benin i-a sosit cartea verde și are șanse mari să-și facă debutul la noua echipă. El făcuse oricum deplasarea cu echipa la Botoșani și aștepta ca și clubul să primească hârtia care să-l facă apt de joc.

Flavius Stoican a declarat zilele trecute că e impresionat de modul cum l-a văzut la antrenamente la Azankpo și că e posibil să mizeze pe el.

ADVERTISEMENT

În condițiile unor absențe numeroase la Dinamo pentru această întâlnire, Stoican are totuși variante destul de bune pentru primul 11. Din informațiile FANATIK, iată cum ar putea arăta Dinamo la Botoșani:

Cristiano – Buleică, Ehmann, Patriche, Tomozei – Bordușanu, Ivanov, Pierret, Rodriguez – Ivanovski, Azankpo.

Au mai făcut deplasarea în Moldova portarul Chesneau, plus jucătorii de câmp Andrei Radu, Ricardo Grigore, Jovanovic, Aloe, Bani, Giani Crețu și vârful Dusan Celar.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Răuță și Cosmin Matei sunt suspendați, Torje, Carp și Eșanu, accidentați

Dinamo are câteva absențe importante pentru meciul cu echipa lui Marius Croitoru. Este vorba de trei dintre titularii din etapa anterioară, 0-3 în „Groapă” cu FCSB.

Căpitanul Alex Răuță a fost eliminat după două „galbene”, astfel că „sare” meciul de la Botoșani. În aceeași situație este și Cosmin Matei, care a ajuns la 4 avertismente în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Tot din primul 11 lipsește și Gabi Torje, care este accidentat. Mijlocașul bănățean are o leziune de ligament, perioada sa de absență nefiind încă foarte clară.

Tot pe lista accidentaților lui Stoican se mai află portarul Eșanu, dar și Carp, Mihaiu, Giafer, Amzar, Borcea și Măgureanu. Toți sunt în proces de recuperare.

Nu același lucru se poate spune despre alte trei absențe ale „câinilor”, Steliano Filip, Iliev și grecul Kainourgis. Aceștia așteaptă să-și încheie cât mai repede socotelile cu clubul, dar este destul de dificil momentan, așa cum a dezvăluit FANATIK.

  • 450.000 de euro este cota lui Segbe Azankpo, jucător adus la Dinamo prin intermediul lui Mihai Joița
  • 28 ianuarie 2022 este data la care atacantul a jucat ultima oară, intrând pe final în Dunkerque – FC Paris 1-1
ADVERTISEMENT