Video. Dinamo bate pe Botoşani cu golul lui Moldoveanu

LIVE VIDEO
Filon Stan    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
03/04/2018, 17:12
Video. Dinamo bate pe Botoşani cu golul lui Moldoveanu

Robert Moldoveanu a adus victoria lui FC Dinamo Bucureşti, cu un gol marcat pe final, când FC Botoşani era şi în superioritate numerică, după eliminarea lui Diogo Salomao.

UPDATE. Echipele de start:

FC Botoşani: Cobrea – Miron, Burcă, Plămadă – Unguruşan, Tincu, Achim, Oaidă – Roman, Golubovic, Golofca

Dinamo: Penedo – Corbu, Maric, Katsikas, Olteanu – Hanca, Mahlangu, Nistor – Pesic, Nemec, Salomao

Botosani – Dinamo LIVE STREAM Liga 1 Betano. Botoşani – Dinamo, restanţă din a doua etapă a play-out-ului, când stadionul din Botoşani s-a umplut peste noapte de zăpadă, se va disputa marţi, de la ora 18:00. VEZI ONLINE BOTOŞANI – DINAMO

Echipa din Ştefan cel Mare se a făcut deplasarea la Botoşani fără Gabi Torje, scos din lot din cauza faptului că FC Dinamo Bucureşti ar vrea să scape de salariul de 10.000 de euro al mijlocaşului venit sub formă de împrumut în Ştefan cel Mare în această iarnă.

Brigadă din Bucureşti la Botosani – Dinamo LIVE STREAM Liga 1 play-out

Botosani – Dinamo LIVE STREAM Liga 1 play-out. Arbitrul central al partidei va fi Chivulete Andrei Florin, ajutat de  Gheorghe Bogdan şi Bârleanu Vlad, cu toţii din Capitală. 

Partida FC Botoşani – Dinamo se va disputa azi, de la ora 18:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×