Fotbal intern

Video+foto. Fără emoţii la Botoşani. FCSB e la 5 puncte de CFR Cluj

Botoşani - FCSB, scor 0-3, în etapa 21 din Liga 1 Betano. . Toate biletele au fost vândute pentru partida de duminică, de la ora 20.00. Şi antrenorul Costel Enache a făut un apel la suporteri înainte de meci
10.12.2017 | 13:35
Videofoto Fara emotii la Botosani FCSB e la 5 puncte de CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Update. FCSB s-a impus pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 3-0, în etapa 21 din Liga 1 Betano. După victoria obţinută în faţa echipei pregătite de Costel Enache, steliştii au adunat 44 de puncte şi s-au apropiat la 5 de liderul CFR Cluj.

Pentru FCSB au înscris: Harlem Gnohere (45), Dennis Man (58), Florin Tănase (90+2)


Update. 21: 55. Florin Tănase înscrie în prelungiri.


Update 21:33. Harlem Gnohere a fost schimbat după ce s-a întins pe gazon fără ca nimeni să-l atingă, acuzând dureri la coapsă. În locul său a intrat Ovidiu Popescu. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINEA!

ADVERTISEMENT

Update 21:13. Florinel Coman i-a pasat foarte bine lui Dennis Man, iar acesta a dublat avantajul. CLICK AICI PENTRU A VEDEA VIDEO.


Update 20:46. Harlem Gnohere reuşeşte să înscrie un gol superb. Atacantul francez a primit o pasă superbă de la Vlad Achim, şi a şutat plasat de la marginea careului. Gnohere a ajuns la 12 goluri înscrise în Liga 1 Betano pentru FCSB, în sezonul actual. CLICK AICI PENTRU A VEDEA VIDEO

ADVERTISEMENT

Update 20:35. Gnohere a ratat una dintre cele mai clare ocazii din meciul Botoşani – FCSB, dar şutul acestuia a trecut puţin pe lângă poartă. CLICK AICI PENTRU A VEDEA VIDEO.

Update 20:12. Moruţan şi-a încercat norocul la poarta lui Florin Niţă, dar a finalizat o acţiune personală cu un şut de la marginea careului. Goalkeeper-ul FCSB-ului a reţinut fără probleme. CLICK AICI PENTRU VIDEO.

ADVERTISEMENT

Update 20:10. Mihai Băşala s-a accidentat la genunchi, după un duel cu Moruţan, iar fundaşul a cerut să fie înlocuit (Vezi în galeria foto mai multe imagini). Acesta a fost scos de pe teren pe targă, timp de trei minute locul său a fost luat de către Mihai Pintilii. Dragoş Nedelcu a intrat în locul lui Mihai Bălaşa în minutul 12, după ce a făcut o scurtă încălzire. CLICK AICI PENTRU A VEDEA VIDEO.


Update. Botoşani – FCSB se joacă în runda 21 din Liga 1 Betano. Nicolae Dică nu se poate baza pe mai mulţi jucători de bază în partida de pe “Municipal”. Filipe Teixeira, Bogdan Planic şi Romario Benzar au intrat în vacanţă înaintea meciului – vezi detalii, iar Constantin Budescu, Junior Morais şi Denis Alibec nu au făcut deplasarea în Botoşani. De partea cealaltă, Costel Enache nu are probleme de lot!

ADVERTISEMENT

Update. Avem echipele de start. FC Botoşani: Cobrea – Unguruşan, Miron, A. Burcă, Muşat – Tincu (cp), Bordeianu – M. Roman II, Moruţan, L. Buş – D. Popa

Rezerve: Pap, Serediuc, Rodriguez, Plamada, Oaidă, Ciaccheri, Chitoşcă

FCSB: Niţă – Enache, Larie, Bălaşa, Momcilovici – Pintilii, Filip – Man, Achim, Fl. Tănase (cp) – Harlem Gnohere

Rezerve: Vlad, Nedelcu, Pleasca, Coman, Golofca, Popescu, D Benzar


Partida dintre FC Botoşani şi FCSB se va juca cu casa închisă. Toate biletele au fost vândute pentru partida care va avea loc duminică, de la ora 20.00. Şi antrenorul Costel Enache a făut un apel la suporteri înainte de meci. “Ştim că se aşteaptă o asistenţă record pentru stadionul nostru. E un meci important şi sperăm ca fanii să ne poarte spre prima victorie din istorie împotriva Stelei”, a spus tehnicianul Botoşaniului. Sunt aşteptaţi aproximativ 8.000 de spectatori.

Botosani- FCSB LIVE VIDEO LIGA 1 BETANO. Vezi meciul ONLINE. Cei de la CFR Cluj acuză că meciul va fi blat! Nu doar antrenorul Dan Petrescu, ci şi preşedintele Iuliu Mureşan au declarat la unison că e se tem de acest lucru şi că rezultatul partidei le este cunoscut dinainte! (TOATE DETALIILE AICI)

Steliştii pot să transfere alt atacant după Botoşani – FCSB

Botosani- FCSB LIVE VIDEO LIGA 1 BETANO. Vezi meciul ONLINE. Temerile celor de la CFR Cluj se întemeiază şi pe un fapt incredibil: FC Botoşani au jucat zece meciuri în istorie împotriva Stelei şi nu a reuşit decât un egal! În rest, doar victorii ale roş-albaştrilor. De alfel, şi fundaşul Nicolae Muşat a vorbit despre “blestemul” meciurilor cu echipa patronată de Gigi Becali (TOATE DETALIILE AICI)

Botosani- FCSB LIVE VIDEO LIGA 1 BETANO. Vezi meciul ONLINE. Denis Alibec are doar două goluri marcate în acest sezon, iar FCSB ar putea să-l înlocuiască în iarnă cu o adevărată “maşină de goluri”! E vorba despre un fotbalist care a marcat în ultima etapă mai mult decât a făcut-o Denis în tot sezonul. Şi declară de fiecare dată că tot ceea ce face e pentru a-l impresiona pe Gigi Becali (TOATE DETALIILE AICI)

Botosani- FCSB LIVE VIDEO LIGA 1 BETANO. Vezi meciul ONLINE. Desele accidentări ale lui Denis Alibec l-au exasperat pe Nicolae Dică. Antrenorul a lansat un atac voalat la adresa atacantului, afirmând că el nu-l poate forţa pe acesta să intre în teren şi că în iarnă se va decide soarta lui. (TOATE DETALIILE AICI)

 

ADVERTISEMENT
Tags: