A înnebunit când adversarii au primit penalty! “Băăăi, nesimţitule!”

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
14/03/2018, 09:05
A înnebunit când adversarii au primit penalty! “Băăăi, nesimţitule!”

FC Botoşani s-a calificat în semifinalele Cupei României după un meci dramatic împotriva celor de la CSM Poli Iaşi. A fost un meci decis în prelungiri, gazdele câştigănd cu 3-2 graţie şi celor două penalty-uri pe care arbitrul George Găman le-a acordat împotriva ieşenilor. 

Antrenorul acestora, Flaviu Stoican, a înnebunit de nervi la a doua lovitură de la 11 metri acordată de “centralul” meciului pentru botoşăneni, în minutul 111, cea care a decis victoria gazdelor. “Băăăi, nemsimţitule! Nu ţi-e ruşine?!”, a fost reacţia lui Stoican, care a fost oprit cu greu de stafful său, pentru că dorea să intre pe teren! 

Cu CFR a făcut scandal pentru un aut

Flavius Stoican a fost suspendat pentru mai multe meciuri în acest campionat, el oferind un moment memorabil la meciul din sezonul regulat cu CFR Cluj, când a cerut cu insistenţă să-i fie acordat un aut, motiv pentru care a fost trimis în tribună. 

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×