Fotbal intern

VIDEO Botoşani – Iaşi 3-3. O nebunie de meci! Răsturnări de situaţie şi ambii antrenori în tribune

Derby-ul Moldovei chiar a fost un meci superb. Iaşiul a revenit de la 0-2, am văzut două penalty-uri, ambii antrenori trimişi în tribune, dar şi ratarea campionatului. De pe linia porţii,...
20.09.2017 | 20:00
VIDEO Botosani  Iasi 33 O nebunie de meci Rasturnari de situatie si ambii antrenori in tribune

Derby-ul Moldovei chiar a fost un meci superb. Iaşiul a revenit de la 0-2, am văzut două penalty-uri, ambii antrenori trimişi în tribune, dar şi ratarea campionatului. De pe linia porţii, ieşeanul Cisse a trimis peste poartă! Botoşaniul putea câştiga, dar a avut un penalty refuzat chiar în final.

URMĂREŞTE MECIUL LIVE AICI 

BOTOSANI – IASI LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. FC Botoşani va primi vizita formaţiei CSM Poli Iaşi, azi, de la ora 18:30, într-un meci din etapa a 11-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, iar Flavius Stoican, antrenorul formaţiei din Copou, a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre meciul cu FC Botoşani.

BOTOSANI – IASI LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Flavius Stoican nu a uitat că a retrogradat cu Pandurii Târgu Jiu în Liga a 2-a după un eşec la Botoşani. Mai mult, antrenorul lui CSM Politehnica Iaşi îşi doreşte să se răzbune pe moldovenii lui Costel Enache.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

BOTOSANI – IASI LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. “Ne dorim maxim din acest meci!”

„FC Botoşani era scutită de emoţii atunci, dar a jucat meciul cu noi de parcă ar fi fost capital. Asta după ce în penultima etapă jucase fără aceeaşi determinare cu Chiajna. Nu pot să uit ce s-a întâmplat atunci. Eu nu uit prea uşor. Va fi un meci dificil, cu o echipă puternică pe teren propriu, dar suntem pregătiţi să facem un meci mare. Avem un moral bun şi mergem încrezători să luăm cele trei puncte. Ne dorim maxim din acest meci, dar trebuie să recunoaştem că întâlnim o echipă greu de bătut pe teren propriu”, a spus Flavius Stoican.

BOTOSANI – IASI LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Şi Cosmin Frăsinescu a vorbit despre meciul dintre Botoşani şi CSM Poli Iaşi şi este convins că moldovenii lui Flavius Stoican au şanse mari să ajungă în playoff. „Ne aşteaptă un meci dificil, dar dacă vom fi determinaţi şi vom avea o atitudine bună, ne putem întoarce de la Botoşani cu un rezultat pozitiv. Eu sunt optimist că putem realiza lucruri mai bune decât în sezonul viitor. Cred în continuare în obiectivul nostru, calificarea în play-off”, a spus Frăsinescu.

Echipele probabile:

Botoşani – Cobrea – Unguruşan, Miron, Burcă, Muşat – Bordeianu, Tincu – Roman, Moruţan, Buş – Ciaccheri, Popa

Iaşi – Koşelev – Tiago Almeida, Frăsinescu, Cioinac, Sin – Qaka, Panţâru – Kizito, Jo, Ştefănescu – Cristea

Botoşani – Iaşi, azi, ora 18:30, în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: