Fotbal intern

Video Botoşani se încurcă de ultima clasată. Riscă locul de playoff

Botoşani - Juventus s-a terminat cu un meci nul, scor 0-0. Elevii lui Costel Enache au pierdut două puncte preţioase în lupta pentru playoff.
04.02.2018 | 13:03
Video Botosani se incurca de ultima clasata Risca locul de playoff
ADVERTISEMENT

UPDATE Cei de la FC Botoşani s-au întrecut în ratări în primele 60 de minute ale meciului, dar portarul Drăghia a fost la înălţime pentru oaspeţi. În ultima jumătate de oră şi oaspeţii au avut ocazia să câştige meciul, dar Simion a tras mult peste dintr-o poziţie ideală în minutul 81. Scor final 0-0 iar FC Botoşani ratează desprinderea de plutonul care atacă ultimele locuri de playoff. De partea cealaltă, Juventus Bucureşti ajunge la 10 puncte şi are în continuare nevoie ca de aer de puncte pentru a scăpa de retrogradare.


UPDATE Echipele de start:

FC Botosani: Cobrea – Dumitraş, Burcă, Miron, Muşat – Achim, Oaida – Roman, Rodriguez, Golofca – Golubovic

ADVERTISEMENT

Rezerve: Pap, Plămadă, Unguruşan, Cucu, Moruţan, Chitoşcă, Axente.

Juventus Bucureşti: Drăghia -Ştefan, Leca, Wallace, Dima – Simion – Acolatse, C.Petre – Ciobanu, Elek, Drăghici

Rezerve: Stoian, Carabela, Ene, Nicoară, Constantinescu, Robert, Sălcianu


Botoşani şi Juventus se întâlnesc în primul meci al zilei de duminică al Ligii 1 Betano. Cei la Botoşani au nevoie de victorie pentru a-şi securiza locul în play-off, ei aflându-se la doar un punct în faţa lui Dinamo. Programul este însă mult mai uşor pentru moldoveni, care joacă acasă cu ultimele clasate. După Juventus, vor evolua şi cu Gaz Metan.

ADVERTISEMENT

BOTOŞANI – JUVENTUS LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Moldovenii vor să ducă mai departe “povestea de dragoste” cu FCSB. După plecarea lui Florin Niţă, oficialii celor de la FC Botoşani îi propun lui Gigi Becali să le cumpere portarul, pentru că e mai valoros decât ţinta stabilită de finanţatorul roş-albaştrilor, Plamen Iliev de la Astra. (TOATE DETALIILE AICI)

BOTOŞANI – JUVENTUS LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Mizează pe Golofca

BOTOŞANI – JUVENTUS LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Cei de la Botoşani şi-au completat lotul în această iarnă cu două achiziţii de la FCSB: Cătălin Golofca, revenit după o stagiune de toamnă total nereuşită, şi Vlad Achim, împrumutat de echipa lui Nicolae Dică. Moldovenii îl laudă pe primul şi spun că e un jucător complet schimbat faţă de momentul în care a plecat în Bucureşti. (TOATE DETALIILE AICI)

ADVERTISEMENT

BOTOŞANI – JUVENTUS LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Valeriu Iftime speră să facă o nouă afacere cu Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul de 19 ani a fost vândut la FCSB în această iarnă, însă patronul moldovenilor spune, mai în glumă, mai în serios, că îl aşteaptă înapoi în cel mult un an, după exemplul lui Cătălin Golofca (TOATE DETALIILE AICI)