Fotbal intern

Poli Iași anunță adevăratul „Derby in the North” cu FC Botoșani. Flavius Stoican, în rolul Regelui Nopții?

Autor: Eduard Nicolae Popa | 25.04.2019 | 20:34
FC Botoșani - Poli Iași, adevăratul derby al nordului din Game of Thrones

FC Botoșani va primi vizita celor de la Poli Iași, în etapa a 7-a a play-out-ului din Liga 1 Betano. Cele două formații sunt singurele echipe din Moldova din prima divizie de fotbal din România. Oaspeții partidei au făcut un afiș de zile mari pentru meciul contra botoșănenilor. Cei de la Iași s-au inspirat din seria „Game of Thrones” („Urzeala Tronurilor”) pentru a prefața acest duel.

Poli Iași va juca „Derby-ul nordului” din Game of Thrones, contra celor de la FC Botoșani

„Adevărata Bătălie din Nord nu va avea loc luni dimineață, ci duminică de la ora 18:00!”, este mesajul celor de la Poli Iași, în prefața partidei care se va juca în acest weekend, cu o zi înaintea noului episod din seria „Urzeala Tronurilor”. Interesant este că ieșenii au numit echipa lor ca fiind de partea armatei morților, personaje negative în seria care a marcat cinematografia pe tot globlul.

Fanii celor două formații s-au amuzat pe seama posterului făcut de ieșeni. „Poli Iasi echipa mortilor?”, „ala de pe cal zici ca-i Cătălin Gheorghiță Golofca dupa o noapte ce s-a lasat cu prelungiri in club”, „Grafica e de 10, dar echipa noastra?” VEZI GALERIE FOTO

Adevărata Bătălie din Nord nu va avea loc luni dimineață, ci duminică de la ora 18:00!#DerbyInTheNorth#GreatBattleOfBotoshani#got#UnitiVomInvinge #Politehnica1945

Gepostet von FC Politehnica Iasi am Donnerstag, 25. April 2019

Flavius Stoican, scandal cu consilierii locali înainte de meciul cu FC Botoșani

Atmosfera este una destul de tensionată la Iași, după ce echipa a fost revelația sezonului precedent, dar nu a reușit să intre în Top 6 în acest sezon. Mai mulți consilieri locali chiar i-au cerut demisia lui Flavius Stoican, dar antrenorul ieșenilor i-a răspuns tăios acestora:

”Faceţi ceva acolo pentru oraş, că de asta v-au pus oamenii acolo. Udaţi terenul, faceţi stadion. Şi după aceea vorbiţi! Faceţi toate terenurile din Iaşi! Mie mi-ar fi ruşine să vorbesc. Ei vor să distragă atenţia de la probemele care sunt în Iaşi. Şi distrag atenţia vorbind despre fotbal. Oameni ca ei o să pună beţe în roate ca să nu se mai facă stadionul nou”, a fost reacția lui Stoican de la ultima conferință de presă dinaintea partidei cu FC Botoșani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!