Fotbal intern

Botoșani, rezultat mare cu Ludogoreț: victorie cu 3-1! Galatasaray a venit după Ongenda. Galerie foto

Botosani rezultat mare cu Ludogoret victorie cu 31 Galatasaray a venit dupa Ongenda Galerie foto

FC Botoșani a debutat cu dreptul în cantonamentul din Antalya. Formația moldoveană a reușit o prestație excelentă în fața multiplei campioane a Bulgariei, Ludogoreț Razgrad și a câștigat primul amical al acestei ierni, scor 3-1.

Natanael a deschis scorul pentru bulgari în prima repriză, dar Andrei Burcă a reușit să egaleze până la pauză. Repriza a doua a fost dominată de moldoveni, care au reușit să înscris de două ori, în minutele 64 și 69. Marcatorii au fost Lorand Fulop și Cătălin Golofca. Pentru botoșăneni urmează acum amicalul din 17 ianuarie cu FC Paksi, formație din prima ligă de fotbal din Ungaria.

Lumea s-a strâns să îi vadă pe cei de la FC Botoșani la meciul cu Ludogoreț

Partida dintre FC Botoșani și Ludogoreț a adunat multă lume „bună” la meci. Astfel, printre cei prezenți la partida desfășurată în Antalya s-au numărat selecționerul Cosmin Contra, venitt să îi vadă la lucru pe românii din ambele formații, antrenorul lui CFR Cluj, Toni Conceicao, dar și patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime. FANATIK a surprins și replica haioasă pe care ultimul i-a adresat-o team directorul sportive Marius Croitoru: „Mariusică, suntem buni”. VEZI GALERIE FOTO

Cosmin Contra, Toni Conceicao și Valeriu Iftime au văzut meciul dintre FC Botoșani și Ludogoreț Razgrad, încheiat cu un rezultat neașteptat

Fără îndoială însă VIP-urile de la această partidă au fost trimișii echipei Galatasaray Istanbul. Scouterii au venit să îl vadă pe vedeta moldovenilor, Hervin Ongenda. Fostul mijlocaș al celor de la PSG reprezintă marea speranță a patronului moldovenilor, cel care a povestit într-un interviu pentru FANATIK despre impresia pe care i-a lăsat-o până acum mijlocașul ofensiv: „Poate fiind foarte tânăr s-a umflat așa, crezând că e mare fotbalist. Într-adevăr, el e mare fotbalist după CV, jucând la PSG. Vorba lui Croitoru, „domnu Valeriu, niciun jucător nu stă un minut acolo să vadă vestiarul. A dat gol cu Cavani, l-a lăudat Laurent Blanc”. Pe principiul ăsta l-am luat.”

  • 550.000 de euro este valoarea lui Hervin Ongenda, potrivit transfermarkt.de
  • 5,6 milioane euro a plătit Galatasaray în schimbul transferului lui Bogdan Stancu