Fotbal intern

Botoșani se teme de speculații înainte de FCSB: ”Ferească Dumnezeu să jucăm slab. Trebuie să-i batem” + dezvăluirea lui Iftime: ”Țineam cu Steaua”

26.02.2020 | 12:41
Botosani se teme de speculatii inainte de FCSB Fereasca Dumnezeu sa jucam slab Trebuie sai batem  dezvaluirea lui Iftime Tineam cu Steaua
ADVERTISEMENT

FC Botoșani a realizat o performanță uriașă în acest sezon și, pentru prima oară în istoria clubului, s-a calificat în play-off. Moldovenii lui Marius Croitoru au un meci infernal în weekend, contra FCSB-ului, echipa contra căreia au pierdut toate cele opt meciuri oficiale jucate pe teren propriu în perioada 2013-2019.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoşani – FCSB: 5,40 este cota pentru ”X pauză/2 final”. Vezi aici mai multe cote!

ADVERTISEMENT

Oficialii FC Botoșani, înainte de meciul cu FCSB: ”Ferească Dumnezeu să jucăm slab. Trebuie să-i batem”

În ultima rundă din sezonul regulat, FC Botoșani a profitat de semi-eșecul lui FCSB cu Chindia (1-1) și a urcat pe locul 3 în play-off. Acum, în fața moldovenilor va sta chiar echipa depășită în weekend, FCSB.

Înainte de duelul direct cu FCSB, patronul FC Botoșani, Valeriu Iftime, este sincer și spune că un nou eșec cu echipa lui Gigi Becali ar relansa speculațiile privind prietenia dintre cele două cluburi.

ADVERTISEMENT

Din această cauză, Iftime speră ca elevii lui Marius Croitoru să se autodepășească și să spargă gheața cu cei de la FCSB pentru prima oară în istorie pe teren propriu.

”Ferească Dumnezeu să fac un meci slab cu FCSB, că toată lumea va spune ‘uite ce relație are Iftime cu Becali’. Matematica nu mă ajută în rezultatele cu FCSB, dar departe de noi gândul de a avea vreun interes.

ADVERTISEMENT

E o echipă puternică pe care vrem s-o batem. I-am bătut cu 2-0, dar apoi, acasă, am jucat noi prost. În 10 oameni nu am reușit să-i învingem. Nu a fost să fie. Nu e vorba de o prietenie cu FCSB”, a spus Iftime la Pro X.

  • 0 victorii are FC Botoșani cu FCSB în 8 meciuri jucate acasă în perioada 2013-2019

Valeriu Iftime: ”Țineam cu Steaua de mic”

Șeful celor de la Botoșani a dezvăluit că Steaua, așa cum se numea FCSB în perioada de dinaintea procesului CSA Steaua, era echipa sa favorită. Iftime spune că acum sentimentul a dispărut.

ADVERTISEMENT

”Și eu, când eram mic țineam cu Steaua, dar acum gata, nu mai țin cu ei” a spus oficialul de la Botoșani. În ceea ce privește meciul de sâmbătă, Iftime nu e prea optimist, deși FCSB nu a învins pe nimeni în afară de FC Voluntari în 2020.

Eu nu cred că FCSB este vreodată într-o degringoladă. Au pierdut puncte nepermis. Au avut multe ocazii. Vine o echipă periculoasă, în fața căreia ne-am tras nădragii.

Apar multe comentarii care mă deranjează pentru că nu pot să câștig. Trebuie să-i bat pentru a elimina ideea că avem o prietenie”, a mai spus patronul moldovenilor pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT