BOTOŞANI-STEAUA. Transferul îl sperie pe Leo: ”E cît bugetul nostru!”

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
11/08/2016, 17:37
BOTOŞANI-STEAUA. Transferul îl sperie pe Leo: ”E cît bugetul nostru!”

BOTOŞANI-STEAUA. Leo Grozavu recunoaşte superioritatea Stelei, dar anunţă că Botoşaniul lui se va bate pentru a produce surpriza.

“Atunci cînd eşti fotbalist şi joci cu tribuna plină, nu contează cu cine ţin spectatorii. Sîntem o buturugă mai mică şi sper să împiedicăm carul foarte mare.

Steaua a făcut deplasarea cu cel mai bun lot şi mai mult ca sigur că echipa de start va fi cea mai bună. Toţi se vor gîndi doar la meciul cu Botoşani şi nu la cel de marţi, cu City. Să nu uităm că Steaua a facut un transfer de ultimă oră care face cît bugetul de salarii al clubului nostru, a declarat Leo Grozavu.

“Eu zilnic m-am întîlnit cu suporteri pe stradă şi toţi sînt foarte optimişti că o să scoatem un rezultat bun. Am mare încredere în echipa asta. Am dat gol Stelei şi la Mediaş şi la Galaţi şi sper ca şi mîine să fie o seară în care noi să ne bucurăm”, a adăugat şi Victoraş Astafei.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×