Fotbal intern

Live stream Botoşani – Steaua. Vezi meciul online. “Habar n-ai la ce să te aştepţi!”

Vezi ONLINE meciul Botoşani - Steaua din Liga 1 Betano. Toate FAZELE VIDEO pe FANATIK.RO. FC Botoşani se află pe locul 4 în acest moment în clasamentul din Liga 1 Betano şi e aproape să prindă play-off-ul.
10.12.2017 | 13:12
Live stream Botosani  Steaua Vezi meciul online Habar nai la ce sa te astepti

FC Botoşani se află pe locul 4 în acest moment în clasamentul din Liga 1 Betano şi e aproape să prindă play-off-ul. Acum trebuie însă să treacă peste un hop important şi să “rupă blestemul” FCSB, pentru că nu au reuşit să învingă în faţa lor niciodată! Antrenorul Costel Enache explică de ce meciul e complicat de pregătit: “Steaua poate alinia un prim 11 atât de schimbat încât habar n-ai ce să pregăteşti în faţa lor. Au jucători de profiluri diferite şi nu poţi să anticipezi dacă nu le ştii echipa. Aşa că voi pregăti meciul cum ştiu eu, fără să mă gândesc la ce vor juca ei”. CLICK AICI PENTRU A VEDEA LIVE VIDEO MECIUL BOTOŞANI – STEAUA!

 Botosani – Steaua LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Vezi meciul ONLINE. Nicolae Dică s-a decis, în mare parte, asupra echipei pe care o va trimite pe teren împotriva Botoşaniului. Tehnicianul roş-albaştrilor are de gând să facă nu mai puţin de şapte schimbări în primul 11 faţă de partida pierdută în faţa celor de la Lugano în Europa League (VEZI TOATE DETALIILE)

Dică se teme să nu fie dat afară după Botoşani – Steaua!

Botosani – Steaua LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Vezi meciul ONLINE. Jucătorii celor de la FCSB spun că, pentru ei, victoria e obligatorie în meciul cu Botoşani. Aflaţi la opt puncte în spatele celor de la CFR după victoria clujenilor în faţa Timişoarei, roş-albaştrii nu concep alt rezultat, după cum spune şi golgheterul campionatului, Eddy Gnohere (VEZI TOATE DETALIILE)

Botosani – Steaua LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Vezi meciul ONLINE. Nicolae Dică se teme de o eventuală demitere a sa în caz că echipa nu câştigă la Botoşani. Distanţa faţă de liderul CFR Cluj s-ar mări, iar tehnicianul a vorbit pentru prima oară despre o posibilă despărţire a sa de FCSB, afirmând că speră să termine acest sezon pe banca roş-albaştrilor (VEZI TOATE DETALIILE)