Fotbal intern

Botoșani, teren de coșmar pentru CFR Cluj! Înfrângeri drastice și eliminare din Cupa României acum 2 ani!

25.09.2019 | 09:52
Botosani teren de cosmar pentru CFR Cluj Infrangeri drastice si eliminare din Cupa Romaniei acum 2 ani

CFR Cluj se deplasează pe terenul celor de la FC Botoșani, azi, de la ora 21.30, în șaisprezecimile Cupei României, iar stadionul ‘Municipal’ este de coșmar pentru formația din Guria. Echipa lui Dan Petrescu a suferit înfrângeri drastice și a fost eliminată de moldoveni din Cupa României în urmă cu doi ani pe arena din Botoșani.

Botoșani, teren de coșmar pentru CFR Cluj

În ultimele 8 meciuri jucate de CFR Cluj pe terenul celor de la FC Botoșani, viitoarea adversară din șaisprezecimile Cupei României, gruparea din Gruia a obținut două victorii, a fost învinsă de 4 ori și a terminat la egalitate de două ori. Una dintre înfrângerile suferite pe arena din Botoșani a avut loc în ’16-imile’ Cupei României, în octombrie 2017, atunci când cele 90 de minute s-au terminat cu scorul de 1-1, dar moldovenii s-au impus la loviturile de la 11 metri și meciul s-a terminat 4-3.

Alte două înfrângeri dureroase suferite de ardeleni la Botoșani au avut loc în Casa Pariurilor Liga 1, atunci când CFR Cluj a pierdut cu 3-1, pe 30 iulie 2016, în etapa a 2-a, iar pe 29 mai 2016 a fost învinsă cu 4-0, în etapa 14. Ultimul meci dintre cele două formații care s-a jucat la Botoșani s-a terminat cu victoria categorică a echipei lui Dan Petrescu, scor 1-5, pe 3 noiembrie 2018.

Fază de joc din meciul disputat de FC Botoșani cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Fază de joc din meciul disputat de FC Botoșani cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

Rezultatele obținute de CFR Cluj pe terenul lui FC Botoșani:

  • FC Botoșani – CFR Cluj, scor 1-5, în Casa Pariurilor Liga 1
  • FC Botoșani – CFR Cluj, scor 1-1 (4-3 după loviturile de la 11 metri), în șaisprezecimile Cupei României
  • FC Botoșani – CFR Cluj, scor 1-1, în Casa Pariurilor Liga 1
  • FC Botoșani – CFR Cluj, scor 3-1, în Casa Pariurilor Liga 1
  • FC Botoșani – CFR Cluj, scor 4-0, în Casa Pariurilor Liga 1
  • FC Botolani – CFR Cluj, scor 2-1, în Casa Pariurilor Liga 1
  • FC Botoșani – CFR Cluj, scor 0-1, în Casa Pariurilor Liga 1
  • FC Botoșani – CFR Cluj, scor 0-0, în Casa Pariurilor Liga 1

Ultimul meci dintre cele două formații a avut loc pe 24 august 2019, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în etapa a 7-a din Casa Pariurilor Liga 1, iar CFR Cluj s-a impus fără probleme în fața lui FC Botoșani, scor 4-1. Pentru ardeleni au înscris Michael Pereira (min. 19), Ciprian Deac (min. 25 și 73 pen.) și Alexandru Păun (min. 37), în timp ce pentru moldoveni și-a trecut numele pe tabela de marcaj George Cîmpeanu (min. 79).

Meciul dintre FC Botoșani și CFR Cluj din șaisprezecimile Cupei României are loc azi, de la ora 21.30, pe stadionul Municipal din Botoșani. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

Tags: