Sport

FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2. Meci intens în nordul Moldovei, încheiat remiză. Ivan a ratat un penalty. Video

FANATIK.RO vă oferă amănunte despre meciul FC Botoşani - Universitatea Craiova, care are loc luni, 6 decembrie, de la ora 20:30, pe terenul echipei moldave, în etapa a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1.
06.12.2021 | 20:24
FC Botosani  Universitatea Craiova 22 Meci intens in nordul Moldovei incheiat remiza Ivan a ratat un penalty Video
FC Botoșani și Universitatea Craiova, două echipe în criză de rezultate, închid etapa a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
06-12-2021
17:26

FC Botoșani - Universitatea Craiova 2-2 (Kage 35, Edjouma 42 / Koljic 31, Gustavo 57)

Min. 57: GOOOOOL U Craiova! Gustavo restabilește egalitatea 2-2

Min. 42: GOOOOOL FC Botoșani! Edjouma înscrie pentru 2-1

Min. 38: Andrei Ivan ratează o lovitură de la 11 metri. Pap, intervenție excelentă la excuția olteanului 

Min. 35: GOOOOOL FC Botoșani! Kage restabilește egalitatea cu un șut printre apărătorii adverși 1-1

Min. 31: GOOOOOL U Craiova! Elvir Koljic înscrie cu o execuție peste portarul Pap. 0-1

Min. 8: Elvir Koljic apare excelent în fața porții, dar trimite în bară.

Min. 1: A început partida.

După trei eșecuri consecutive în Casa Pariurilor Liga 1, Laurențiu Reghecampf a decis să schimbe sistemul de joc. Tehnicianul oltenilor abordează meciul cu FC Botoșanu cu trei fundași centrali. 

Vezi AICI cele mai importante faze ale meciului

FC Botoșani: Pap – Braun, Racovițan, Dawa, Țigănașu – Papa, Edjouma – Kage, Ongenda, Petkovski – Fili.
Rezerve: M. Contra, Șeroni, Dragu, Florescu, D. Croitoru, Santos, Silva, M. Roman, Sila. Antr. Marius Croitoru

CSU Craiova: Lazar – Bălașa, Screciu, M. Constantin – Vătăjelu, Căpățînă, Nistor, Bancu – Gustavo, Koljic, Ivan. Rezerve: D. Rusu, Papp, Vlădoiu, Fedele, Cîmpanu, Baiaram, Vînă, Markovic, Al. Crețu. Antr. Laurențiu Reghecampf

Meciul FC Botoşani – Universitatea Craiova are loc luni, 6 decembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 18-a din Casa pariurilor Liga 1. Universitatea Craiova se află în pasă proastă, trei eşecuri consecutive, care au coborât-o pe locul 5 de pe poziţia a treia, cu 28 de puncte. Şi FC Botoşani a ieşit de pe locurile de play-off, fiind acum a şaptea, tot cu 28 de puncte.

Unde se joacă meciul FC Botoşani – Universitatea Craiova

Confruntarea FC Botoşani – Universitatea Craiova se dispută luni, 6 decembrie, de la ora 20:30, pe Stadionul Municipal din Botoşani, în etapa a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1, fiind jocul care pune capăt acestei runde. Pentru faptul că partida va avea fluierul de start la ora 20:30, spectatorii vor putea participa la acest eveniment sportiv.

ADVERTISEMENT

Bineînţeles, vorbim aici numai despre suporterii care prezintă certificatul COVID, care să ateste schema de vaccinare completă sau trecerea prin boală. Cei nevaccinaţi sau care nu au schema completă nu au acces la niciun eveniment sportiv, în sală sau în aer liber.

Cine transmite la TV partida FC Botoşani – Universitatea Craiova

Partida FC Botoşani – Universitatea Craiova se joacă luni, 6 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul echipei moldovene, în etapa a 18-a din Casa Parirurilor Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Botoşani, decorul se pregăteşte să devină unul de iarnă. Este frig, maxima zilei abia va ajunge la 3 grade, ceea ce face să fie foarte posibil ca la ora jocului să avem cel mult 0 grade, dacă nu cumva sub 0 grade. Ţinând cont că sunt anunţate şi precipitaţii, ploaie şi lapoviţă, va şi mai greu pentru jucători. Meciul are parte de un arbitru de top: Istvan Kovacs din Carei.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FC Botoşani – Universitatea Craiova

În tabăra gazdelor, antrenorul Marius Croitoru nu are probleme importante de efectiv înaintea acestui meci extrem de greu, chiar dacă se joacă pe teren propriu, în compania unui adversar care vizează, la fel ca moldovenii, accesul în play-off. Croitoru promite acelaşi stil ofensiv, care să împingă jocul cât mai mult spre poarta adversă.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf are câţiva jucători absenţi la acest meci, dar din rândul celor care sunt semnficativi pentru primul unsprezece e doar fundaşul Nicuşor Bancu, accidentat cu FCSB.  Fundaşul Antonio Conte şi mijlocaşul Alexandru Mateiu sunt out, dar revine Alexandru Creţu după suspendare, un punct important la mijloc, în sistemul de închizători.

Echipele probabile la FC Botoşani – Universitatea Craiova

  • FC Botoșani: Pap – Braun, Racovițan, Dawa, Țigănașu – Papa, Edjouma, Ongenda – M. Roman I, Mateus, Kage. Antrenor: Marius Croitoru
  • Universitatea Craiova: Lazar – Căpățână, M. Constantin, Screciu, Vătăjelu – Nistor, A. Crețu – Câmpanu, Houri, A. Ivan – Koljic. Antrenor: Laurențiu Reghecampf
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova vrea să oprească seria neagră

FC Botoşani şi Universitatea Craiova nu trec prin cele mai favorabile momente. Echipa lui Marius Croitoru are o singură victorie în ultimele cinci jocuri şi două egaluri, foarte puţin pentru o echipă care vrea să se afle în primele şase la încheierea sezonului regulat.

Laurenţiu Reghecampf este şi mai supărat, pentru că oltenii au adunat după şase rezultate utile trei eşecuri consecutive, ceea ce reduce enorm şansele Craiovei de a rămâne în lupta la titlu, mai ales că CFR Cluj și FCSB câştigă, indiferent prin ce mijloace, aproape meci de meci.

Cote la pariuri pentru jocul FC Botoşani – Universitatea Craiova

Casele de pariuri nu sunt speriate de seria neagră a echipei oltene şi văd în oamenii lui Laurențiu Reghecampf echipa cu prima şansă în acest meci, deşi se joacă la Botoşani. Universitatea are cotă 1,90 pentru a lua cele trei puncte, iar gazdele au 4,30 să dea lovitura. Şi un gol marcat de Botoşani are cotă bună, 1,50 şi este extrem de posibil.

La Botoşani, Universitatea Craiova nu s-a simţit prea bine. A pierdut de opt ori, a făcut două egaluri şi s-a impus numai în două rânduri.

ADVERTISEMENT