Fotbal intern

Universitatea Craiova pierde teren! Papură, doar remiză la Botoșani, în primul meci de la revenire

21.11.2020 | 21:28
Universitatea Craiova pierde teren Papura doar remiza la Botosani in primul meci de la revenire
ADVERTISEMENT

FC Botoşani şi Universitatea Craiova au remizat 0-0 în etapa a 11-a din Casa Pariurilor Liga 1, la capătul unui meci încâlcit fără ocazii clare de gol. Este primul egal al Craiovei după mai mult de un an, de la 1-1 contra Chindiei, pe 9 noiembrie 2019.

Graţie acestui rezultat oltenii urcă, pentru moment, pe prima poziţie a clasamentului, cu un punct peste rivala FCSB, care joacă luni, 23 noiembrie, pe terenul lui Gaz Metan Mediaş.

ADVERTISEMENT

A fost primul meci pentru Corneliu Papură pe banca tehnică a Universităţii Craiova de la revenire. Antrenorul se află deja la cel de-al treilea mandat în Bănie.


LIVE VIDEO

FC Botoșani – Universitatea Craiova 0-0

Min. 70: Mamut trimite unşuit de la 20 de metri, dar Pap prinde fără probleme. La faza imediat următoare, Ashkovski trimite mult peste poarta oltenilor din poziţie centrală.

ADVERTISEMENT

Min. 50: Ovidiu Bic a trimis slab în spate, iar Botoşani a fost la un pas să profite. Pigliacelli a salvat in extremis.

PAUZĂ! Botoșani și U Craiova, scor alb la pauză

Min. 40: Nistor irosește o șansă bună, șutul său fiind deviat în corner! Marius Constantin a trecut pe lângă deschiderea scorului un minut mai târziu

ADVERTISEMENT

Min. 30: Confruntare echilibrată până acum. Moldovenii au ratat șansele mai mari.

Start de meci!

Istvan Kovacs trebuia să arbitreze acest meci, însă cavalerul fluierului s-a accidentat la încălzire. În locul său va arbitra rezerva Bogdan Dumitrache, aflat la debutul său pe prima scenă.

Echipele de start:


Meciul Botoşani – Craiova are loc sâmbătă, 21 noiembrie, cu începere de la ora 19:30, în cadrul etapei a 11-a din Casa Pariurilor Liga 1. Oltenii au pierdut primul loc după neaşteptate eşecuri suferite acasă în faţa Academicii şi Chindiei Târgovişte.

ADVERTISEMENT

După despărţirea de antrenorul italian Cristiano Bergodi, oficial la solicitarea acestuia, având probleme cu mama sa, grav bolnavă la Roma banca tehnică a Craiovei a fost preluată pentru a treia oară de Corneliu Papură, se spune interimar, pentru că ar urma să vină Mirel Rădoi,

De sincopele celor din Cetatea Banilor a profitat FCSB care a preluat şefia în Liga 1, la ora actuală jucând totuşi, cu limitele de rigoare, cel mai spectaculos şi mai ofensiv fotbal din primul eşalon. Evident, ambiţiile Craiovei vor determina o tentativă de recuperare a poziţiei pierdute încă din meciul de la Botoşani.

Botoşani – Universitatea Craiova Live Stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Botoşani – Craiova se joacă sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19:30, pe stadionul Municipal din urbea moldavă şi este trasmisă pe micile ecrane pe posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. O mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO.

Echipa lui Corneliu Papură are cu adevărat o bună oportunitate de a recupera din punctele pierdute neaşteptat acasă, pentru că Botoşani va trimite pe teren o formaţie absolut încropită numai din jucătorii sănătoşi şi valizi.

Marius Croitoru nu ştie pe cine poate trimite pe teren

Pentru că Marius Croitoru glumea amar spunând că nu ştie dacă are jucători de o miuţă, nu de a forma un prim unsprezece,urmare a cazurilor de coronavirus care parcă nu vor să se mai termine la echipa moldoveană, aceasta fiind a treia oară când apar astfel de situaţii grele.

E adevărat că mici probleme legate de virus mai există şi la olteni, dar incomparabil mai mici decât cele ale gazdelor. În schimb la Craiova se simte foarte mult absenţa golgeterului bosniac Elvir Koljic, toate variantele încercate nedând rezultat.

Craiova a câştigat prima oară la Botoşani chiar în ultimul meci

Craiova a avut mereu meciuri foarte grele în oraşul unde se agaţă harta în cui. De altminteri sinopticul întâlnirilor directe pe Muncipal arată că abia în ultimele două partide oaspeţii nu au mai plecat cu capetele plecate, ca în precedentele opt situaţii. A fost prima dată un egal şi în ultima confruntare prima victorie, cu 2-0.

Bookmakerii au aflat şi ei despre serioasele probleme ale echipei lui Marius Croitoru şi cred că oaspeţii pot câştiga acest meci, acordându-le cota de 1,55 la victorie. Botoşani a primit un uriaş 6,25, iar un gol reuşit de localnici e mai mult decât succesul oltenilor, adică 1,60.

ADVERTISEMENT