ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Boubacar a primit OK-ul! Stoican are emoţii cu Cosmin Matei şi George Ţucudean

Flavius Stoican se confruntă cu mari dileme în privinţa primului "11" pe care să-l trimită pe teren în partida de astă-seară de la Galaţi, contra Oţelului. Dacă Dănciulescu a fost...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 29.09.2013 | 16:26
Boubacar a primit OK-ul! Stoican are emoţii cu Cosmin Matei şi George Ţucudean
George Ţucudean, Cosmin Matei, Marius Avram

Flavius Stoican se confruntă cu mari dileme în privinţa primului “11” pe care să-l trimită pe teren în partida de astă-seară de la Galaţi, contra Oţelului. Dacă Dănciulescu a fost confirmat în ceea ce priveşte absenţa lui cu formaţia lui Ionuţ Badea, tehnicianul dinamovist are dubii dacă să-i folosească pe George Ţucudean şi Cosmin Matei. Importanţa pe care o au cei doi în angrenajul echipei poate reprezenta un element decisiv în privinţa titularizării acestora, mai ales că variantele înlocuirii lor nu sînt privite cu multă încredere. Însă, pericolul la care sînt expuşi aceştia după ce au suferit leziuni musculare, l-ar împinge pe tînărul antrenor să înceapă cu Rotariu ca mijlocaş dreapta şi Joel Thomas ca vîrf împins.

ADVERTISEMENT

După ce la începutul săptămînii Mansaly Boubacar (25 de ani), Cosmin Matei (21 de ani) şi George Ţucudean (22 de ani) au avut toţi aceeaşi problemă, suferind leziuni musculare, zilele trecute starea de sănătate a celor trei fotbalişti s-a ameliorat. Dacă în privinţa senegalezului de 25 de ani, Stoican a decis să-l folosească în partida de astă-seară, ceilalţi doi fotbalişti încă aşteaptă decizia tehnicianului, care nu ar vrea să rişte o posibilă ruptură musculară. “În ultimele două zile, toţi au început alergările şi sînt pregătiţi să joace, însă riscă din primul minut pînă la final ca accidentarea să recidivieze şi să se transforme în ceva mai grav, care ar ţine fotbalistul în cauză mai multe săptămîni pe tuşă. Se pare că doar Boubacar a primit ok-ul din partea tuturor şi va evolua cu Oţelul, în timp ce Matei şi Curtean nu sînt siguri dacă vor fi folosiţi”, au dezvăluit surse din cadrul echipei.

Se păstrează sistemul lui Mulţescu!

Conform surselor din cadrul lotului, Flavius Stoican a decis să păstreze sistemul impus la echipă de fostul antrenor, Gheorghe Mulţescu, 4-2-3-1. Chiar dacă a pregătit echipa şi pentru sistemul cu două vîrfuri, absenţa lui Dănciulescu şi incertitudinea care planează asupra lui Ţucudean l-au convins pe tehnicianul de 36 de ani să înceapă cu un singur vîrf. “Lupta se dă între Ţucudean şi Joel Thomas. Totul depinde dacă Flavius decide să înceapă cu fostul atacant al lui Standard. Rotariu încă nu reprezintă o variantă de start, e prea fraged, iar golurile lui au venit cînd a intrat pe parcursul meciurilor. Poate fi arma secretă a lui Stoican”, au dezvăluit apropiaţii antrenorului de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Vezi echipa probabilă a lui Dinamo în partida cu Oţelul:

Bălgrădean – Fai, Luchin, Grigore, Filip – Boubacar, Elton- Matei (Rotariu), Curtean, Lazăr – Ţucudean

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!