Galerie foto. Nu a venit la Cluj, dar face furori în State! Bouchard a pozat în Sports Illustrated

Razvan Nicolae   
in Galerie foto
13/02/2018, 18:08
Galerie foto. Nu a venit la Cluj, dar face furori în State! Bouchard a pozat în Sports Illustrated GALERIE FOTO

Eugenie Bouchard este în cădere liberă în clasamentul WTA, unde a ajuns pe locul 116. Jucătoare de tenis de 23 de ani a refuzat să vină la Cluj, la meciul România – Canada, din Grupa Mondială II din Fed Cup, dar face furori în presa internaţională.

Dacă în tenis, momentan parcurge o perioadă dificilă, Bouchard are încă lipici la contractele de publicitate. Canadianca a participat la o şedinţă foto pentru revista Sports Illustrated, iar imaginile au făcut înconjurul planetei cu repeziciune. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Bouchard, învinsă de Halep la Australian Open

Jucătoarea de tenis a fost imortalizată în ipostaze fierbinţi pe o plajă din Aruba. Eugenie Bouchard a prins un loc în ediţia specială a revistei de peste Ocean. La şedinţa foto au mai participat Aly Raisman (gimnastică), Paige Spiranac (golf) sau Sloane Stephens (tenis).

Eugenie Bouchard ocupă locul 116 în clasamentul WTA şi a participat la trei turnee în acest an. Cea mai bună performanţă a obţinut-o la Taipei, unde a ajuns până în sferturile de finală. La Australian Open, candadianca a fost eliminată de Simona Halep în turul 2, scor 6-2, 6-2.

Închide ×