Cele mai citite

Bouchard, resemnată: “De acum voi accepta să joc la turnee ITF”

Eugenie Bouchard a fost eliminată în primul tur la Charleston, de Sara Errani, acceptă că nivelul WTA ar putea fi prea ridicat pentru ea în acest moment.
04.04.2018 | 13:22
Bouchard, resemnată:

Fostă finalistă la Wimbledon în 2014, când avea doar 20 de ani, Eugenie Bouchard traversează o perioadă de coşmar care pare să nu se mai încheie. În ultimii doi ani a obţinut foarte puţine victorii şi a devenit deja obişnuită cu eliminările în rundele inaugurale. Este pe 111 WTA, iar căderea nu ar părea să se oprească.

Imediat după eşecul în minimum de seturi cu Sara Errani, Bouchard a susţinut o conferinţă de presă emoţionantă în care a recunoscut pentru prima dată că trebuie să lase capul în pământ, să se concentreze doar pe tenis şi să accepte să joace la un nivel mai scăzut, în turneele ITF.

“Acum voi merge la turneul WTA International de la Bogota, iar apoi voi juca la turneele din Europa. Merg oriunde pentru a juca. Indiferent că va fi vorba de calificări sau de turnee ITF. Mai bine joc decât doar să mă antrenez. Ţin minte că mă descurcam mai bine când aveam un program cu meciuri non-stop. Asta vreau să fac. Să mă concentrez doar pe tenis şi să joc, indiferent de nivel”, a spus Bouchard.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri