Video. Bouchard, dezastru total! Bătută de Errani în turul 1 la Charleston! Buzărnescu o înfruntă pe italiancă

Gabriel Esanu   
in Sporturi
03/04/2018, 22:46
Video. Bouchard, dezastru total! Bătută de Errani în turul 1 la Charleston! Buzărnescu o înfruntă pe italiancă

Bouchard şi-a pierdut serviciul încă din primul game, dar a întors repede la 2-2. Errani, locul 95 WTA a făcut din nou break în game-ul opt şi a servit excelent pentru a închide setul la patru. Manşa secundă a fost pe acelaşi tipar. Break rapid Errani, revenire Bouchard şi, în cele din urmă, un nou break reuşit de italiancă. 6-4 din nou.

 

A fost un an foarte slab pentru Bouchard, la fel ca şi precedentul. S-a făcut de râs şi în precedentele turnee din SUA. Învinsă din primul tur la Indian Wells, de Sachi Vickery, şi încă din calificări la Miami, de Rebecca Peterson. La Australian Open a ieşit din turul 2, eliminată de Simona Halep.

Sara Errani – Mihaela Buzărnescu, în turul 2 la Charleston 2018 

În turul doi la Charleston, Sara Errani o va înfrunta pe Mihaela Buzărnescu. Cele două nu s-au mai înfruntat până acum în circuitul WTA. Apoi, în optimile de finală, învingătoarea dintre cele două vor înfrunta pe câştigătoarea dintre Bernarda Pera şi Dayana Yastremska.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×