Foto. A dat norocul peste el! Eugenie Bouchard şi fanul devenit iubit s-au prezentat la SuperBowl

Eugenie Bouchard, Super Bowl 52, Foto

Eugenie Bouchard nu a dorit să participe la partida de FED Cup împotriva României, însă nu a uitat de fanul a câştigat o invitaţie la Super Bowl 52.

John Goehrke a câştigat un pariu cu Eugenie Bouchard, în timpul Super Bowl 51, partidă disputată între Atlanta Falcons şi New England Patriots. Cei doi au pus pariu în timpul finalei NFL de anul trecut, iar Bouchard a fost nevoită să meargă alături de fan la Super Bowl 52, aşa cum au stabilit.

Noul "iubit" al lui Bouchard este student la Universitatea din Missouri şi a fost pentru prima dată când cei doi s-au întâlnit de la celebrul pariu de anul trecut. Goehrke a mizat atunci la pauza meciului pe faptul că New England va reveni în joc şi va câştiga meciul, în ciuda fatpului că echipa condusă de Brady a fost condusă şi cu 28-3.

Puştiul care a câştigat pariul cu Bouchard a avut un noroc teribil

Patriots a fost prima echipă din istorie ca revine de la un ecart de 25 de puncte, fiind de altfel implicată în 2017 şi în prima finală NFL care are nevoie de prelungiri. Echipa din Foxborough, Boston, a reuşit atunci să doboare nu mai puţin de 12 recorduri şi să uimească o lume întreagă.

Tom Brady şi Bill Belichick nu au mai reuşit să repete performanţa din meciul cu Atlanta Falcons şi au pierdut duelul cu Philadelphia Eagles, 41-33.  Eagles a reuşit astfel să câştige primul trofeu Vince Lombardi din istoria clubului, deşi nu s-a putut baza pe Carston Wentz, quarterback-ul titular al echipei.