Sport

Bouhenna reziliază cu CFR Cluj! Transferul surpriză pe care Dan Petrescu l-a scos de pe lista de Liga 1. Exclusiv

Rachid Bouhenna îşi va rezilia contractul cu CFR Cluj. Dan Petrescu a luat decizia de a-l lăsa în afara listei de Liga 1 pe Cătălin Itu, proaspăt readus de la Dinamo.
15.02.2022 | 14:56
Bouhenna reziliaza cu CFR Cluj Transferul surpriza pe care Dan Petrescu la scos de pe lista de Liga 1 Exclusiv
Ciprian Ioan Deac, Rachid Bouhenna, Dan Nicolae Nistor si Daniel Graovac in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Universitatea Craiova, Supercupa Romaniei, desfasurat pe Arena Nationala. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În această iarnă au fost multe mişcări de trupe la campioana României. Oficialii au făcut curăţenie în lot după ce, în prima parte a campionatului, mulţi jucători legitimaţi de CFR Cluj nu au putut fi trecuţi pe lista de Liga 1.

Bouhenna îşi reziliază contractul cu CFR Cluj!

Din informaţiile FANATIK, schimbările continuă la CFR Cluj şi după încheierea perioadei de mercato din Casa Pariurilor Liga 1. Campioana va renunţa la Rachid Bouhenna, iar fundaşul central îşi va rezilia contractul.

ADVERTISEMENT

Pentru că înţelegerea va fi reziliată după încheierea perioadei de mercato, Bouhenna nu va mai putea fi legitimat în Liga 1 în această iarnă şi, cel mai probabil, va ajunge la o echipă din străinătate din postura de jucător liber.

Cătălin Itu, în afara listei de Liga 1! Mijlocaşul a fost readus în iarnă de la Dinamo

Dan Petrescu a luat o decizie surprinzătoare. Din informaţiile FANATIK, Cătălin Itu, proaspăt readus de la Dinamo,  fost lăsat în afara listei de Liga 1 de tehnician. Astfel, jucătorul care a evoluat la Dinamo în prima parte a sezonului va putea evolua doar la a doua echipă a clubului.

ADVERTISEMENT

Un alt jucător aflat pe lista neagră de la CFR Cluj este Guessouma Fofana. În momentul în care s-a întors de la Cupa Africii, mijlocaşului i s-a propus rezilierea contractului, însă acesta a refuzat.

Fofana vrea banii până la finalul contractului pentru a semna rezilierea!

Mai mult, fotbalistul în vârstă de 29 de ani a refuzat să plece la o altă echipă din Liga 1 care i-ar fi oferit aceiaşi bani ca şi CFR Cluj. Fofana a transmis că va accepta rezilierea doar dacă va primi toţi banii până la finalul contractului, scadent în vara anului viitor.

ADVERTISEMENT

Probleme au fost şi la Runar Mar Sigurjohnsson. Mijlocaşul islandez a avut probleme medicale, a fost plecat şi la recuperare, însă el este refăcut şi va putea fi folosit în următoarele etape de Dan Petrescu.

Yuri Matias şi Kristian Dimitrov, întăririle pe faza defensivă

Schimbările continuă în lotul campioanei României care i-a reziliat contractul cu puţin timp înaintea finalului perioadei de mecato şi lui Mike Cestor, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Fundaşul ar putea fi legitimat de Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Campioana a adus şi întăriri pe faza defensivă. Yuri Matias a fost adus de la Gaz Metan Mediaş pentru o sumă de aproximativ 100.000 de euro, iar de la Hajduk Split a fost transferat fundaşul Kristian Dimitrov, internaţional bulgar.

CFR Cluj, început dificil de an!

CFR Cluj mai are şase puncte avans faţă de FCSB în fruntea clasamentului. Ardelenii au trecut în ultima etapă cu 2-1 de Gaz Metan Mediaş, golul victoriei fiind marcat în prelungiri de Cristi Neguţ.

Ardelenii speră să câştige în această vară al 5-lea titlu consecutiv din Casa Pariurilor Liga 1, însă începutul de an a venit cu mai mulţi paşi greşiţi pentru elevii lui Dan Petrescu, iar FCSB s-a apropiat la şase lungimi.

  • 30 de ani are Rachid Bouhenna
  • 750.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului central

 

ADVERTISEMENT
Tags: