Sport

Soţia lui Bourceanu confirmă FANATIK: “Mă chinuiam!”

UPDATE 14.10.2014 /  Soţia stelistului Alexandru Bourceanu, Adina, a vorbit despre operaţie, costuri, dar şi despre reacţia prietenilor cînd au văzut-o slabă!...
14.10.2014 | 15:35
Sotia lui Bourceanu confirma FANATIK Ma chinuiam

UPDATE 14.10.2014 /  Soţia stelistului Alexandru Bourceanu, Adina, a vorbit despre operaţie, costuri, dar şi despre reacţia prietenilor cînd au văzut-o slabă!

“Dupa multe încercări fără efect în lupta cu kilogramele în plus, începusem să am probleme de sănătate: dureri de spate, picioare umflate, hernie de disc… Nu mai voiam să mă chinui si eram dezamăgită că celelalte metode nu funcţionaseră, aşa că m-am gîndit să apelez la operaţie. Nu ştiam exact ce tip de intervenţie, dar eram decisă să iau măsuri. I-am spus lui Alex (n. r. soţul ei) despre asta şi a fost de acord. Am luat legătura cu Raluca Bădulescu şi a discutat ea cu medicii de la clinica unde a fost la rândul ei operată. Am mers acolo, am făcut toate analizele necesare şi am programat intervenţia de micşorare a stomacului, despre care am citit foarte mult”, a povestit partenera de viaţă a lui Bourceanu.

1

Recuperarea a durat în jur de o lună, dar prima săptămînă a fost într-adevăr dificilă. Nu am avut dureri, dar aveam o stare generală cam proastă. În prima lună am slăbit 10 kilograme, de la 90. În următoarele două luni am mai slăbit 10. Port cu un număr mai puţin la încălţăminte şi problema picioarelor umflate a dispărut. Sunt foarte fericită că am reuşit să-mi fac operaţia. Acum, dacă mă uit în oglindă, văd o femeie drăguţă. Pînă acum vedeam o mamă drăguţă, dar nu o femeie. Cel mai important este că mă simt mult mai bine din punct de vedere al sănătăţii, sunt mai uşoară, am mai puţine dureri… Intervenţia se numeşte micşorare de stomac şi a costat 30.000 de lei. Nu am inel în stomac, cum s-a spus! Vreau să mai spun că, din fericire, spre deosebire de alte doamne plinuţe, eu nu am fost niciodată umilită de persoane importante pentru mine şi nici marginalizată. Acum primesc complimente, iar lumea e şocată de diferenţă. Eu nu imi doresc să fiu o femeie foarte slabă. Tot ce sper este să slăbesc încă 15 kilograme“, a declarat Adina pentru wowbiz.ro

____________________________________________________________________

Schimbare majoră în viaţa lui Alexandru Bourceanu. Soţia sa arată ca o divă după ce a slăbit peste 15 kilograme. Adina (25 de ani) a postat două imagini pe contul său de Facebook, iar laudele n-au întîrziat să apară.  ”Eşti superbă!”, a scris Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Adina a fost uneori ţinta ironiilor, exclusiv din cauza faptului că era mai plinuţă, însă viaţa sa a luat o turnură favorabilă.

61579628 74354_141362056020897_1652646031_n_44c6fbef49

Alex şi Adina Bourceanu se vor căsători anul viitor!

Conform surselor FANATIK.RO, doamna Bourceanu n-a mai suportat răutăţile celor din jur şi a luat atitudine, mai ales că anul viitor urmează să îmbrace rochia de mireasă. Alex şi Adina se vor căsători în 2015, iar naşi le vor fi Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. Gîndul că va fi mireasă în scurt timp a motivat-o pe Adina. “Sînt foarte fericiţi, iar ea vrea să le demonstreze tuturor celor care au încercat să o demoralizeze în trecut că se poate orice dacă ai voinţă”, susţin sursele FANATIK.RO. Fotbalistul şi partenera lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de 12 ani, iar în curînd vor face ”majoratul” şi îl vor sărbători cu nunta pe care n-au avut-o niciodată. Ei au împreună doi copii şi se iubesc exact ca în prima zi.

altApum6BLesHKqCCmsxKUhHTqqlTYje4Z32tfJ6z4Fl55M_jpg

 

altAixmMKOZfcTj524HEwQ_BsLEk93NSN0ov1VCBeBtlz-I_jpg

61579632

 A suferit o intervenţie chirurgicală

Curele de slăbire, mişcarea sau alte astfel de ”reţete” n-au ajutat-o pe soţia fotbalistului să scadă în greutate. Văzînd că n-are succes, Adina a luat o decizie drastică. Sursele FANATIK.RO afirmă că doamna Bourceanu a consultat un medic şi a mers în sala de operaţii. Mai exact, a făcut pasul pe care mulţi oameni care au probleme cu greutatea îl fac. A suferit o intervenţie chirurgicală pentru montarea unui inel la stomac.

Ce înseamnă montarea unui inel la stomac!

Operaţia de ”gastric banding” sau inelul gastric este una dintre intervenţiile chirurgicale la care poate apela pacientul pentru a scăpa de kilogramele în plus şi pentru a avea acces la o viaţă normală. Montarea laparoscopică a inelului de silicon ajustabil în jurul stomacului este cea mai cunoscută şi răspîndită metodă restrictivă. Acest tip de intervenţie chirurgicală presupune montarea unui inel gastric reglabil pentru a împărţi stomacul în două porţiuni inegale. Prima porţiune din stomac este mai mică şi comunică printr-un canal permis de inel cu restul stomacului.  Cu cît stomacul este mai strangulat, cu atît trecerea alimentelor va fi mai limitată. După prima ajustare a acestui inel în jurul stomacului, la două luni post-operator, vor exista alte ajustări, dictate de ritmul scăderii în greutate. Montarea acestui inel in jurul stomacului poate determina o pierdere de pînă la 50% din excesul ponderal.

 2.500 de euro costă în medie o astfel de intervenţie chirurgicală

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!