SCHIMBĂ echipa? “Au propus 3.500.000 € pentru transfer!”

Marian Popovici   
în Stiri sportive
03/08/2014, 17:33
SCHIMBĂ echipa? “Au propus 3.500.000 € pentru transfer!” GALERIE FOTO

UPDATE / Potrivit presei din Turcia, accidentarea pe care Alex Bourceanu a suferit-o la genunchi îl va ţine departe de gazon pentru cel puţin încă o lună. Fostul căpitan stelist va rata startul de sezon din Turcia, dar ar putea pierde şi convocarea pentru primul meci din preliminariile Euro 2016. Conform presei din Turcia, “oficialii lui Trabzonspor sînt tentaţi să renunţe la mijlocaşul român, după ce ar fi primit o ofertă de la o rivală din Turcia, de 3.500.000 de euro, dar numele acesteia este ţinut în mare secret!”

Fostul căpitan al Stelei, Alexandru Bourceanu, s-a accidentat în cantonamentul din Austria în care se află cu echipa sa, Trabzonspor.

Noul antrenor al turcilor, Vahid Halilhodzic, fostul antrenorul al Algeriei de la Cupa Mondială din Brazilia, are mare încredere în Bourceanu văzîndu-l un om de bază în defensivă. Antrenorul turcilor a primit însă o veste proastă din cantonamentul din Austria, unde internaţionalul român a suferit o accidentare la genunchiul drept.

“Da, într-adevăr Bourceanu este accidentat la genunchiul piciorului drept. El a fost trimis la o clinică privată din Munchen pentru investigaţii şi continuă să se afle sub tratament. În funcţie de cum se va simţi în zilele următoare vom afla cât va lipsi”,  a declarat pentru presa din Turcia doctorul lui Trabzon.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×