Fanatik Show

Dezvăluiri incredibile de la Steaua! Cum se fac transferuri fără voia antrenorilor, cînd va fi dat afară Gâlcă şi ce transfer a ratat Bourceanu!

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a dezvăluit că Steaua nu se va putea baza pe serviciile lui Varela şi Tănase în partida cu Gaz Metan. El a vorbit şi despre Boruceanu, jucător care va...
11.09.2014 | 19:14
Dezvaluiri incredibile de la Steaua Cum se fac transferuri fara voia antrenorilor cind va fi dat afara Galca si ce transfer a ratat Bourceanu

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a dezvăluit că Steaua nu se va putea baza pe serviciile lui Varela şi Tănase în partida cu Gaz Metan. El a vorbit şi despre Boruceanu, jucător care va absenta cel puţin o lună. Şeful din Ghencea a anunţat că fotbalistul se afla şi pe lista celor de la Espanyol Barcelona înainte de a ajunge la Steaua!

“Cum să nu batem pe Gaz Metan? E un meci important pentru noi şi Costel pregăteşte foarte bine partida pentru a o cîştiga. Gâlcă va rămîne tehnicianul Stelei pentru foarte mult timp dacă antrenează echipa foarte bine şi va avea rezultate. Varela va fi indisponibil pentru că nu a venit de la echipa naţională. Plus Tănase”, a spus Argăseală la FANATIK SHOW, la Look TV.

argaseala-valeriu-660x443

“Chipciu nu are cum să fie suspendat!”

Argăseală consideră că Alex Chipciu nu merită să fie suspendat pentru declaraţiile date la adresa arbitrului Lucian Rusandu. “Cazul lui s-a amînat. Nu poate lua 16 etape! Parcă ar fi condamnare la muncă în afara fotbalului. Cum să fie suspendat pentru 16 etape? Nu a jignit pe nimeni! Eu sînt foarte liniştit. Normal ar fi să scape fără nici o etapă”, a spus Argăseală.

“Nu antrenorii sînt cei care decid transferurile”

Oficialul din Ghencea a mai precizat că nu antrenorii sînt cei care decid, de fiecare dată, transferurile şi a dezvăluit că Espanyol s-a interesat, în urmă cu mai multe săptămîni, de Alex Bourceanu. “Costel a fost informat de transferul lui Lemnaru cînd noi am decis să-l aducem. Ne-a transmis că nu are nevoie de el. Nu antrenorii sînt cei care decid transferurile. Fiecare club are o strategie. Gâlcă a vorbit de o listă cu trei jucători. El a uitat să spună că pe acea listă era şi Luchin. Acum cîteva săptămîni, Espanyol s-a interesat de Bourceanu. Gâlcă nu avea cum să se gîndească la transferul unui jucător de care se interesa Espanyol. Va mai sta o lună, o lună şi jumătate…”, a spus Argăseală.

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: