Fotbal intern

Bourceanu a semnat cu Dunărea Călărași. Imagini de ultimă oră din Herăstrău

28.08.2018 | 17:13
Bourceanu a semnat cu Dunarea Calarasi Imagini de ultima ora din Herastrau

Alex Bourceanu a semnat în urmă cu câteva minute cu Dunărea Călărași. Insiderii FANATIK.RO au fost la locul faptei și vă prezintă primele imagini de la întâlnirea din Herăstrău la care au participat jucătorul, agentul acestuia Anamaria Prodan, antrenorul Dunării Călărași Dan Alexa și un oficial al echipei nou-promovate.

Alex Bourceanu a decis în cele din urmă să se întoarcă în Liga 1 Betano după ce a reziliat în urmă cu puțin timp cu rușii de la Arsenal Tula. Fostul jucător al celor de la FCSB se antrena de mai multe zile cu echipa nou-promovată pregătită de Dan Alexa, iar de acum este noul elev al „Chirurgului!

Bourceanu a semnat cu Dunărea Călărași. Actele s-au făcut în Herăstrău

Antrenorul Dan Alexa a discutat zilele trecute cu FANATIK.RO și era extrem de încrezător că jucătorul gălățean va accepta să-l ajute în proiectul pe care l-a început la Dunărea. „Eu cred că până la urmă Alex va semna cu Dunărea și ne va ajuta foarte mult. Îl simt foarte implicat, foarte dedicat și încă vrea să joace fotbal. Este genul de jucător care nu umblă cu jumătăți de măsură și a cerut timp de gândire tocmai ca să fie convins că e pregătit sută la sută pentru a-și continua cariera”, spunea Alexa pentru FANATIK.RO, în week-end-ul precedent.

Bourceanu a semnat cu Dunărea Călărași. Ce salariu va avea

Alex Bourceanu se despărțise de Arsenal Tula, unde a avut cel mai mare salariu din carieră. Câștiga acolo 45.000 de euro lunar, dar accidentarea groaznică din 2017 și perioada de recuperare dificilă care a urmat au dus ulterior la întreruperea de comun acord c angajamentului cu rușii.

N-are pretenții financiare mari. E conștient că vine după o perioadă mare de pauză. Știe că are nevoie de Dunărea Călărași la fel cum avem și noi de el. Știu că e în urmă cu pregătirea fizică”, detalia Alexa. Ei bine, lucrurile s-au rezolvat. Bourceanu a semnat pe un an cu Călărașiul, cu un salariu lunar de 7.000 de euro.

Bourceanu s-a întors acasă după un an și jumătate

Bourceanu revine în Liga 1 Betano după doar un an şi jumătate de la plecarea sa de la FCSB la Arsenal Tula. În luna decembrie a anului trecut,  jucătorul a suferit o fractură de tibie şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. După acest episod, mijlocaşul nu a mai evoluat, fiind în recuperare după operaţie. La finalul acestui sezon, i-a fost reziliat angajamentul cu Arsenal Tula.

Alex Muntean (dreapta), fostul jucător al Timișoarei, s-a înțeles și el cu Dunărea Călărași, urmând să semneze zilele viitoare
Alex Muntean (dreapta), fostul jucător al Timișoarei, s-a înțeles și el cu Dunărea Călărași, urmând să semneze zilele viitoare

Bourceanu s-a mai antrenat după despărţirea de ruşi şi cu Flacăra Moreni, unde antrenor este fostul său coleg de la Oțelul Galați Gabriel Paraschiv, dar s-a vorbit și de un transfer la Iași în această pauză de vară.

“Alex a venit la antrenamentele noastre. Nu m-am văzut de multă vreme cu el şi chiar aveam o grămadă de povestit. A fost extraordinar să-l am alături, iar jucătorii mei au avut enorm de învăţat de la el vizavi de ce înseamnă seriozitate şi mod de lucru”, spunea Paraschiv.