Fotbal intern

Bourceanu, aproape de Dunărea Călărași! Alexa: “Mi-l doresc foarte mult. N-are pretenții financiare mari”

25.08.2018 | 21:59
Bourceanu aproape de Dunarea Calarasi Alexa Mil doresc foarte mult Nare pretentii financiare mari

Bourceanu, aproape de Dunărea Călărași! Fostul jucător al FCSB-ului s-a antrenat în ultima perioadă cu echipa lui Dan Alexa și este dispus să semneze cu nou promovata. Și la meciul cu Poli Iași, Bourceanu s-a aflat în tribune.

Bourceanu, aproape de Dunărea Călărași!

Bourceanu a evoluat ultima oară pentru Arsenal Tula, unde avea un salariu colosal pentru România. Bourceanu câștiga 45.000 de euro pe lună. În carieră, fostul jucător al FCSB-ului a mai evoluat la Dunărea Galați, Oțelul Galați, Poli Timișoara, FCSB și Trabzonspor.

Jucătorul îşi aşteaptă cartea verde pentru a putea evolua la noua sa echipă, Dunărea Călăraşi. Acesta a mai fost în tratative şi cu FC Politehnica Iaşi, însă cele două părţi nu au ajuns la un acord, iar acum, Bourceanu are șanse mari să evolueze sub comanda lui Dan Alexa la echipa nou-promovată.

Alex Bourceanu revine în Liga 1

Bourceanu se întoarce în România după doar un an şi jumătate de la plecarea sa de la FCSB în Rusia, la Arsenal Tula, acolo unde acesta nu a avut prea mult noroc. În luna decembrie a anului trecut,  jucătorul a suferit o fractură de tibie şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. După acest episod petrecut în urmă cu nouă luni de zile, mijlocaşul nu a mai evoluat, fiind în recuperare după operaţie.  La finalul acestui sezon, i-a fost reziliat angajamentul cu Arsenal Tula şi Alexandru Bourceanu va semna cu Dunărea Călăraşi din postura de jucător liber de contract.

Bourceanu s-a mai antrenat după despărţirea de ruşi şi cu Flacăra Moreni, echipă antrenată de Gabriel Paraschiv, fostul său coleg de la Oţelul Galaţi: “Alex a venit la antrenamentele noastre. Nu m-am văzut de multă vreme cu el şi chiar aveam o grămadă de povestit. A fost extraordinar să-l am alături, iar jucătorii mei au avut enorm de învăţat de la el vizavi de ce înseamnă seriozitate şi mod de lucru. Normal că l-aş vrea cât mai mult alături de mine, dar normal că va pleca atunci când decide să aleagă una dintre ofertele pe care le are”, a declarat Gabriel Paraschiv.

L-a vrut şi FC Poli Iaşi

Un oficial al echipei din Copou anunţa în urmă cu o lună că a încercat ca Bourceanu să fie repatriat  şi adus la Iaşi: “Alex a fost sunat de cei de la Poli Iaşi pentru a semna un contract cu echipa din Copou. Acum e în discuţii chiar cu Arsenal Tula pentru o posibilă prelungire a contractului, dar momentan nu sunt deloc noutăţi în acest sens”, a declarat un oficial al echipei din Copou.

3 goluri a marcat Bourceanu pentru FCSB