Fotbal intern

Bourceanu, declaraţie de dragoste pentru FCSB înainte de meciul direct: “Mi-am dat seama cât de stelist sunt”

28.10.2018 | 18:02
Bourceanu declaratie de dragoste pentru FCSB inainte de meciul direct Miam dat seama cat de stelist sunt

Alexandru Bourceanu a prefaţat partida dintre Dunărea Călăraşi şi FCSB, care va avea loc în optimile Cupei României joi, de la ora 21:00. Fostul căpitan al “roş-albştrilor” a oferit o declaraţie de dragoste pentru fosta sa echipă şi spune că pentru el este un duel special pentru că va întâlni clubul cu care a luat de trei ori titlul de campion al României şi speră că Dunărea Călăraşi va reuşi să se califice în sferturile Cupei României.

Conform celor spuse de Bourceanu, acesta şi-a dat seama cât de mult ţine la FCSB atunci când i-a avut ca adversari în Liga 1 Betano: “Cred că sunt de trei ori campion cu Steaua. Mă rog, de două ori şi jumătate. Urmează meciul cu ei acum şi va fi ceva special pentru mine. Nu mi-am dat seama cât de stelist sunt până nu i-am întâlnit în campionat.

Bourceanu, declaraţie de dragoste pentru FCSB

N-am cum să vorbesc vreodată de rău un jucător de la Steaua. Ştiu ce înseamnă să joci acolo, ştiu ce înseamnă presiunea la care sunt expuşi în fiecare zi toţi. Viaţa privată e dificilă, peste tot sunt priviţi cu lupa şi e foarte complicat. Este un meci greu pentru noi, ei au un lot valoros, iar orice jucător de la Steaua este foarte bun. Ar fi o mare surpriză dacă i-am elimina” , a declarat Alexandru Bourceanu pentru Telekom Sport, după remiza cu Gaz Metan Mediaş, din etapa cu numărul 13 a Ligii 1 Betano.

Alexandru Bourceanu într-un meci dintre FCSB şi Pandurii Târgu Jiu disputat pe 4 decembrie 2016 pe Arena Naţională
Alexandru Bourceanu într-un meci dintre FCSB şi Pandurii Târgu Jiu

Bourceanu şi-a mărturisit ataşamentul faţă de FCSB, club pentru care a evoluat în două rânduri şi cu care a adunat cinci trofee: trei titluri de campion al Românei, o Cupă a României şi o Supercupă. Duelul Dunărea Călăraşi – FCSB are loc joi, de la ora 21:00, pe Stadionul “Ion Comşa”, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.