Carousel hot news

Scouter italian, impresionat: “Bourceanu e peste Gattuso!”

Unul dintre puţinii stelişti care au evoluat la capacitate maximă în meciul cu Legia a fost Alex Bourceanu. Căpitanul a făcut o nouă partidă excelentă, reuşind cîteva pase de efect şi...
22.08.2013 | 18:45
Scouter italian, impresionat:
Alexandru Bourceanu în duel cu Ivica Vrdoljak
ADVERTISEMENT

Unul dintre puţinii stelişti care au evoluat la capacitate maximă în meciul cu Legia a fost Alex Bourceanu. Căpitanul a făcut o nouă partidă excelentă, reuşind cîteva pase de efect şi impresionînd prin efortul depus. Mai mult, mijlocaşul central a fost aproape de a marca un gol spectaculos, după ce a scos din joc doi adversari. Prestaţia lui Bourceanu a fost pe placul celor trei reprezentanţi din străinătate veniţi să îl urmărească, unul de la Stuttgart, un englez şi un italian. La un moment dat, într-un dialog cu italianul, agentul lui Bourceanu, Anamaria Prodan, i-a transmis acestuia că fotbalistului i se spune “Gattuso de România”. Replica primită de impresar a fost pe măsură: “Bourceanu e peste Gattuso, e mai tehnic şi are o pasă lungă mai bună!“, ar fi spus italianul, conform surselor FANATIK.

Cei trei şi-au anunţat prezenţa şi la returul de la Varşovia, acolo unde germanul va continua negocierile în numele celor de la Stuttgart pentru transferul internaţionalului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri