Carousel hot news

Bourceanu negociază cu echipa care a distrus Steaua!

Pandurii s-a înţeles cu Evian pentru transferul lui Dan Nistor, pentru 800.000 de euro. Totuşi, iniţial, francezii au oferit jumătate de milion de euro în schimbul mijlocaşului, dar au mărit...
Autori: Andrei Trifan, Mircea Dominte | 17.08.2013 | 22:19
Bourceanu negociază cu echipa care a distrus Steaua!

Pandurii s-a înţeles cu Evian pentru transferul lui Dan Nistor, pentru 800.000 de euro. Totuşi, iniţial, francezii au oferit jumătate de milion de euro în schimbul mijlocaşului, dar au mărit suma imediat ce Steaua a intrat pe fir, făcînd o contraofertă de 500.000 de euro plus 20 la sută dintr-un eventual transfer. Reacţia oficialilor din Ghencea a părut a fi una neaşteptat de promptă, dar FANATIK a găsit rapid explicaţia. Concret, Steaua este foarte aproape să se despartă de căpitanul ei, Alexandru Bourceanu, care joacă pe aceeaşi poziţie pe care poate evolua şi Nistor. Dacă în urmă cu cîteva săptămîni în presă au apărut informaţii legate de interesul unor cluburi precum Kuban şi Fiorentina pentru Bourceanu, acum discuţiile s-au mutat spre Bundesliga.

Astfel, VfB Stuttgart se află în negocieri avansate cu impresarul jucătorului, Anamaria Prodan, iar nemţii oferă, se pare, în jur de 1,8 milioane de euro în schimbul jucătorului. Conform surselor FANATIK, oferta este una aproape de pretenţiile Stelei, iar totul s-ar putea oficializa chiar la finalul play-off-ului pentru Liga Campionilor, cu Legia Varşovia. Bourceanu este dorit cu insistenţă de antrenorul şvabilor, Bruno Labbadia, care l-a remarcat încă din toamna trecută, la Bucureşti, la meciul Steaua – Stuttgart 1-5, din grupele Ligii Europa. “Chiar dacă am cîştigat la scor, vreau să-l remarc pe căpitanul Stelei, Bourceanu. Este un jucător foarte bun, cu foarte multe calităţi“, a declarat Labbadia la conferinţa de presă de la finalul acelei partide.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!