Cele mai citite

Bourceanu, operat cu succes! “Nu şi-a spus ultimul cuvânt”

Mijlocaşul celor de la Arsenal Tula a fost operat cu succes, după o ruptură a ligamentului intern. Alexandru Bourceanu va reveni pe teren în primăvara anului viitor.
11.12.2017 | 11:08
Bourceanu, operat cu succes!

Mijlocaşul s-a accidentat vineri, în remiza celor de la Arsenal Tula cu FC ural, scor 1-1, şi a  fost scos de pe teren pe targă (VEZI VIDEO MAI JOS). A fost transportat apoi la Moscova, după care a mers în Germania, la Dusseldorf, unde a fost supus unei intervenţii chirirgicale, care a avut succes. Anamaria Prodan, agentul lui Bourceanu, a oferit informaţi despre operaţia jucătorului său:

“Alexandru s-a operat ieri. Totul este perfect. Operaţia a decurs normal. Un ligament intern a fost rupt. Alex este un luptător. Munca şi lupta l-au  definit toată viaţa. Speră să revină cât mai repede. Sunt sigură că Bourceanu va intra în 4 luni pe teren. Încă nu şi-a spus ultimul cuvânt în fotbal şi pentru mine este mult prea tânăr ca să se retragă! Am câţiva super jucători care fac istorie  in fotbalul românesc. Sănmărtean, bourceanu, Pintilii sunt doar câţiva dintre ei. Sunt mândră de ei şi îi ador”, a spus Anamaria pentru FANATIK.RO.

Se recuperează în ţară

Boruceanu va reveni în România miercuri, cu maşina. Medicii i-au interzis să zboare şi peste două zile va pleca spre casă, acolo unde se va recupera chiar la clinica pe care a inaugurat-o în urmă cu un an de zile. Timp de şase săpătmâni, mijlocaşul nu are voie să pună piciorul în pământ, după care va fi supus din nou unei intervenţii chirurgicale pentru a i se îndepărta şurubul prin care medicii au prins peroneul de tibie.

Bourceanu a plecat de la FCSB la începutul acestui an. În Rusia, la Arsenal Tula, mijlocaşul a strâns deja 21 de prezenţe în prima ligă şi Cupa Rusiei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri