Fotbal intern

Bourceanu a ratat mutarea VIEŢII! Şi foarte mulţi BANI

Faptul că Alexandru Bourceanu a intrat în ultimele şase luni de contract cu Steaua, a atras automat interesul numeroaselor cluburi din străinătate. Rînd pe rînd, Stuttgart, Koln, Sunderland sau...
10.01.2014 | 17:15
Bourceanu a ratat mutarea VIETII Si foarte multi BANI
ADVERTISEMENT

Faptul că Alexandru Bourceanu a intrat în ultimele şase luni de contract cu Steaua, a atras automat interesul numeroaselor cluburi din străinătate. Rînd pe rînd, Stuttgart, Koln, Sunderland sau Fiorentina au întrebat de situaţia căpitanului din Ghencea, însă discuţiile s-au împotmolit mai ales pentru că oficialii şi staff-ul tehnic din Ghencea consideră că nu au, momentan, un jucător de valoarea mijlocaşului şi nu vor pentru doar cîteva sute de mii de euro să rateze tilul în Liga 1, dar, mai ales, accesul în grupele Ligii Campionilor.

Nurnberg s-a reorientat: pe cine a luat

Zilele trecute, pe lista cluburilor interesate de Bourceanu a apărut şi FC Nurnberg, formaţie clasată pe penultimul loc în Bundesliga, care şi-l dorea mult pe jucător. Cum însă oficialii Stelei au fost de neclintit din poziţia lor vizavi de acesta, nemţii s-au reorientat rapid şi l-au achiziţionat pe Ondrej Petrak, mijlocaş defensiv de la Slavia Praga, în vîrstă de 21 de ani, în schimbul căruia au plătit în jur de un milion de euro. Astfel, şansele ca Bourceanu să prindă un contract în Bundesliga au devenit nule în acest moment.

ADVERTISEMENT

A refuzat un milion de dolari pe an!

Pe lîngă interesul manifestat de Nurnberg, FANATIK a anunţat, în exclusivitate, zilele trecute şi disponibilitatea lui Shandong Luneng de a achita în jur de 1,5 milioane de dolari în schimbul lui Bourceanu, pentru ca acesta să vină la club încă din această iarnă. Oficialii nu au fost prea încîntaţi de mutare, dar cel care a refuzat din start această variantă a fost însuşi Bourceanu. Căpitanul Stelei a explicat că nu vrea să joace în China, în ciuda faptului că asiaticii păreau dispuşi să-i ofere un salariu de aproximativ un milion de dolari pe stagiune.